vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiTot ce trebuie să știți despre împrumuturile online pentru ziua de plată

Tot ce trebuie să știți despre împrumuturile online pentru ziua de plată

Creditele pentru ziua de plată sunt împrumuturile care sunt acordate pentru o perioadă foarte mică de timp cu garanția că vor fi rambursate de îndată ce urmează următorul salariu sau venit din sursa lor de câștig. Asemenea împrumuturi au o rată a dobânzii extrem de ridicată și sunt denumite sub diferite denumiri precum avans de plată, împrumut pe salariu, împrumut salarial, împrumut în dolari mici sau împrumut în avans în numerar. Un împrumut pentru ziua de plată poate fi oferit oricui, indiferent de credibilitatea lor. Banca nu vede bonitatea împrumutatului în cazul acordării acestui tip de împrumut întrucât se acordă doar pentru 15-20 de zile și nu este pe termen lung. Cu toate acestea, împrumutatul ar trebui să țină cont de faptul că luarea unui împrumut pentru ziua de plată nu i-ar crește credibilitatea pe piață. El, cu toate acestea, ar trebui să aibă un venit constant, un cont bancar permanent și o experiență de lucru de cel puțin 6 luni pentru a beneficia de acest împrumut.

Împrumuturile online pentru ziua de plată devin din ce în ce mai populare în aceste zile. Unul dintre cele mai bune lucruri despre împrumutul online este procesul simplu de aplicare. Finalizarea aplicației durează mai puțin de 5 minute, iar portalul este de obicei deschis 24 de ore pe zi. Împrumutatul poate depune pur și simplu cererea de împrumut online, iar fondurile sunt transferate prin depunere directă în contul împrumutatului. Rambursarea împrumutului într-un astfel de caz este retrasă direct electronic din contul împrumutatului după ce acesta își primește următorul salariu sau după ce cecul său postdatat devine matur. O listă a împrumutătorilor directe în ziua de plată este următoarea:

  1. Cec numerar: Își dau cererea de aprobare în 5 minute, oferind împrumuturi online sau la birourile lor din SUA
  2. CashAdvance.com: Ei oferă un împrumut online pentru ziua de plată odată ce clientul este aprobat prin verificarea contului său valid și nu a unui cont preplătit sau de economii.
  3. Cash Central: Acesta este unul dintre cei mai vechi creditori din țară cu un portal de aplicații online 24*7.
  4. MypaydayLoan: Acest lucru oferă clientului un răspuns de aprobare în 4 minute de la completarea formularului de cerere. Este unul dintre cele mai mari de acest gen din țară.
  5. Credite Blue Trust: Acesta finanțează împrumuturi între 300 și 1250 USD în aproape fiecare stat. Cu un timp de rambursare de aproximativ 6 luni, aceste credite nu au penalități de rambursare.
  6. MoneyLion: Ei oferă împrumuturi aproape fiecărui stat din țară, cu rate și termene diferite în fiecare stat. Are programe de împrumut disponibile pentru consumatori la toate capetele spectrului scorului de credit.
  7. Credit net: Oferă o decizie de aprobare instantanee, fără limite de împrumut pentru cei care se înscriu pentru prima dată. Solicitanții sunt eligibili pentru împrumuturi între 1000 și 10000 USD.
  8. Maxlend: Au multe împrumuturi și condiții diferite, iar solvabilitatea nu este un criteriu care este luat în considerare. Oferă împrumuturi personale de până la 1300 USD.

Există unele jurisdicții care limitează valoarea dobânzii percepute pentru împrumuturi, inclusiv împrumuturile pentru ziua de plată. În funcție de metoda utilizată, rata anuală procentuală (DAE) a fiecărui împrumut poate fi diferită. În SUA, de exemplu, Uniform Small Loans Laws (USLL) a fixat DAE între 36% și 40%. Avantajele majore că aceste tipuri de împrumuturi oferă o rentabilitate majoră industriei, bunăstarea gospodăriilor este crescută, deoarece persoanele care nu au nevoie de împrumuturi pe termen scurt pot beneficia cu ușurință de împrumuturi pe termen lung și oferă un serviciu care nu este disponibil pe piață, ca cerință. a împrumutului este de obicei de către persoane care și-au epuizat toate celelalte opțiuni de cumpărare a creditului pe termen scurt. Acest tip de împrumuturi este, de asemenea, criticat de unii oameni pe motiv că drenează bani din comunitățile grupului cu venituri mici, percepând o dobândă exorbitant de mare. De asemenea, în unele țări, practicile de colectare ale creditorilor sunt extrem de agresive, spre deosebire de țări precum SUA, unde există o practică standard de colectare stabilită de lege.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments