vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiTop 5 beneficii ale împrumuturilor cu bani grei

Top 5 beneficii ale împrumuturilor cu bani grei

Împrumuturile cu bani tari se referă la finanțarea oferită de creditori neinstituționali. Există mulți creditori de bani dur care oferă finanțare rapidă la rate atractive ale dobânzii.

În calitate de împrumutat, va trebui să efectuați o verificare amănunțită a reputației și afacerii împrumutătorului, dar pe măsură ce vă faceți cercetările, veți descoperi că creditorii de bani dur vă pot oferi un mare avantaj în încercarea dumneavoastră de a vă finanța proiectul de investiții imobiliare.

Beneficiile împrumuturilor cu bani grei

  • Aprobari mai rapide: Fără îndoială, unul dintre avantajele majore ale unui împrumut cu bani tari este faptul că investitorii își pot asigura pre-aprobarea în termen de una sau două zile, având în vedere că au depus câteva documente pe care le-a solicitat creditorul. Creditorii de bani dur se concentrează în primul rând pe dacă activul în sine are o valoare de piață bună și că capitalul propriu al împrumutatului este de cel puțin 20%. Finanțarea poate avea loc în mai puțin de o săptămână, în comparație cu împrumuturile normale care pot dura o lună sau chiar mai mult. Când întrebați despre creditorii de bani dur, o întrebare cheie de pus este cât de repede pot finanța.

  • Plăți flexibile: Cu un creditor privat, veți avea mai multă libertate de a crea un plan de rambursare personalizat. Cu o mare instituție financiară, nu vei avea această libertate. În schimb, va trebui să acceptați condițiile de plată stabilite de bancă. Cu toate acestea, cu un creditor privat, puteți discuta și ajunge la un plan de rambursare reciproc agreabil, pe care îl considerați potrivit pentru dvs.

  • Mai puține cerințe: atunci când solicitați un împrumut de la o instituție financiară normală, veți fi de așteptat să îndepliniți multe cerințe stricte, cum ar fi istoricul veniturilor, experiența etc. Nu este un secret pentru nimeni că aprobările bancare pot deveni un proces greoi. Este probabil să nu fii împovărat cu atât de multe cerințe de către un creditor de bani dur. Atâta timp cât aveți un activ de mare valoare cu cel puțin 20% din acțiuni, sunt șanse mari să vă calificați pentru împrumut.

  • Zero penalități de plată anticipată: Dacă obțineți un împrumut de la o bancă stabilită, puteți fi supus unor penalități de rambursare anticipată dacă achitați împrumutul înainte de data scadenței. Majoritatea creditorilor fix și flip nu percep penalități de plată anticipată, așa că dacă întâlniți numerar suplimentar și decideți să vă plătiți împrumutul înainte de data scadenței, puteți face acest lucru cu încredere, fără să vă faceți griji că sunteți penalizat pentru asta.

  • Istoricul creditului nu este o problemă importantă: în cazul instituțiilor mari de creditare, istoricul dvs. de credit poate avea un impact enorm asupra faptului că veți obține sau nu un împrumut. În cazul creditorilor privați, se pune mai puțin accent pe un istoric de credit slab. Acest lucru se datorează faptului că un creditor privat bazează aprobarea împrumutului pe valoarea proprietății, capitalul împrumutatului etc. Atâta timp cât îndepliniți aceste criterii, aveți șanse mari să obțineți finanțare.

Un bonus suplimentar al obținerii unui împrumut de la un creditor de bani dur este că, pe măsură ce mai multe proprietăți sunt renovate în comunitate, valoarea proprietăților este programată să crească și calitatea cartierului se îmbunătățește.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments