miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiSfaturi pentru a vă achita mai devreme împrumuturile pentru studenți

Sfaturi pentru a vă achita mai devreme împrumuturile pentru studenți

După absolvire, mulți oameni fac din plata împrumuturilor una dintre prioritățile lor principale. Din păcate, ceea ce descoperă oamenii este că, așa cum se întâmplă adesea, viața le va arunca curbe, cum ar fi pierderea locului de muncă, urgențe medicale și divorțuri, ceea ce îi va forța să-și schimbe prioritățile. În astfel de cazuri, achitarea datoriilor de la facultate poate ajunge adesea în partea de jos a listelor de lucruri de făcut ale oamenilor. Cu toate acestea, atunci când oamenii fac asta, ceea ce descoperă adesea este că ignorarea acestor datorii este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face. În funcție de rata dobânzii la împrumutul lor, ceea ce a fost cândva o cheltuială aparent accesibilă are suficient timp pentru a se transforma într-o datorie inaccesibilă.

Cum îmi pot plăti mai repede împrumuturile pentru studenți?

Fie că speri să găsești o modalitate de a-ți achita împrumuturile înapoi în partea de sus a listei de sarcini sau ești un nou absolvent care speră să-ți elimini datoria școlară imediat, iată câteva sfaturi pentru a te ajuta plătiți împrumuturile pentru studenți mai devreme decât mai târziu:

  • Evitați săriți peste plăți – Dacă nu vă puteți permite plățile, nu le ignorați. Ar trebui să luați legătura cu creditorul dvs. și să discutați cu acesta despre opțiuni, cum ar fi reducerea sumei dvs. lunare de plată sau toleranța.
  • Asigurați-vă că citiți literele mici – Trebuie să-ți citești contractul de împrumut, deoarece cunoașterea anumitor detalii înainte de a apărea o problemă îți poate oferi suficient timp pentru a contacta creditorul și a remedia problema fără incidente. De exemplu, dacă rata dobânzii la împrumutul tău crește, aceasta poate face plata lunară mai scumpă. Dacă știți din timp că plata dvs. este pe cale să crească la o sumă pe care nu o veți putea permite, este posibil să puteți lua legătura cu creditorul și să renegociați termenii împrumutului, astfel încât plata să rămână accesibilă.
  • Tratează iertarea împrumutului pentru studenți ca pe un mit – În afară de situațiile în care o persoană a fost înșelată de un creditor privat, în general, oamenii trebuie să-și achite integral împrumuturile. Dacă oamenii cred că nu vor trebui să-și plătească împrumuturile pentru studenți, atunci ar putea permite ca datoria lor de la împrumuturile pentru studenți să scape de sub control. Oamenii pot permite acest lucru să se întâmple, deoarece cred că nu contează, deoarece se așteaptă ca împrumutul lor să fie iertat în cele din urmă. Cu toate acestea, odată ce își dau seama că greșesc, poate fi prea târziu.

Datoria cu împrumuturile studențești este o problemă care nu va dispărea în curând

Președintele Obama a considerat criza datoriilor pentru împrumuturile studențești o problemă atât de presantă încât, pe măsură ce timpul petrecut în Biroul Oval se termina, a continuat să lucreze pentru a o rezolva. Înainte ca administrația sa să părăsească Casa Albă, președintele Obama a implementat protecții care au împiedicat companiile de colectare a datoriilor să perceapă taxe mari pentru împrumuturile studențești în stare de nerambursare.

Din păcate, după preluarea mandatului, președintele Trump a anulat multe dintre protecțiile președintelui Obama la împrumuturile pentru studenți. Drept urmare, mulți oameni se întrec nu numai pentru a-și plăti integral împrumuturile pentru studenți, ci și pentru a face acest lucru cât mai repede posibil.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments