miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiRapoartele PBS despre împrumuturile pentru studenți - O înclinație de stânga a...

Rapoartele PBS despre împrumuturile pentru studenți – O înclinație de stânga a realității

În calitate de domn conservator sau de dreapta, pot adulmeca propaganda de stânga destul de ușor și, rețineți, nu este atât de greu, având în vedere că este practic peste tot în societatea noastră și s-a infiltrat în corporațiile noastre, în guvern și chiar în propriile noastre familii. Da, fiecare are punctul său de vedere (POV) despre politică și asta este perfect acceptabil – cu excepția unui singur lucru, în stânga chiar nu este punctul de vedere real al cuiva, mai degrabă este unul dintr-o mentalitate spălată de creier de la repetiție, fals. argumente și propagandă. Să luăm această criză în creștere și scăpată de sub control a împrumuturilor pentru studenți în care ne aflăm astăzi.

Știați că aproape 50% din toate împrumuturile pentru studenți sunt în stare de nerambursare sau nicio plată nu a fost efectuată vreodată, cu o mare parte din restantele de 1,35 trilioane de dolari – da, este corect cu un „T” – nu a fost afișat o plată în peste 7 ani? Ni s-a spus, sau ni s-a spus de către Administrația Obama că ocuparea forței de muncă este la cel mai mare nivel, acum la puțin peste 4%, ei bine, atunci cum de nimeni nu plătește pentru împrumuturile lor pentru studenți, nici măcar plăți mici pentru a rămâne măcar in joc?

Acum, există un videoclip YouTube: „PBS Looks Into The Student Loan Problem”, pe Canalul Credit Care, care continuă și continuă despre modul în care personalul de colectare Sally Mae îi sfătuiește greșit pe debitori să-și plătească împrumuturile înainte de chirie, asigurări de sănătate. sau plățile casei și cum debitorii nu au înțeles că era o idee proastă să facă asta. Videoclipul de peste 25 de minute îi face pe cei care împrumută studenți să pară victime? Ce? Nu ei sunt victimele, noi contribuabilii suntem în multe cazuri, întrucât garantăm acele împrumuturi, nu nu toate, ci o parte din ele.

O estimare a fost că contribuabilii sunt în criză pentru aproximativ 108 de miliarde de dolari din împrumuturile pentru studenți deja în stare de nerambursare. Ce cred eu despre asta? Ei bine, cred că PBS, da, de asemenea, finanțat parțial de către contribuabil, înrăutățește lucrurile, iar documentarele lor pe această temă sunt un punct de vedere foarte de stânga, urmând oameni ca Hillary Clinton și Bernie Sanders, care practic le-au spus alegătorilor că dacă i-au votat. la birou ar fi iertat împrumuturi pentru studenți și colegiu gratuit pentru toată lumea.

Dar, de ce face PBS aceste împrumuturi ca victime, nu sunt, ei datorează banii, contribuabilul NU ar trebui să salveze acest abuz al sistemului nostru de către studenți, stângacii din politică și studenții. De vină este și academia, cei care știu totul susțin că le pasă de copii, BS le pasă de pensii, mandat și politica de stânga.

Dacă aceste colegii ar preda „Literație financiară” împreună cu alte cerințe pentru a obține o diplomă, poate că studenții lor nu ar fi consumatori atât de nenorociți. În schimb, mediul academic predă socialismul de stânga, spălând creierul studenților. Poate, e în regulă dacă va apărea bula de bombă a datoriilor din criza împrumuturilor de la colegiu, NU ajutoare contribuabilii… Avem un sistem universitar academic scăpat de sub control, finanțat parțial de contribuabili, deoarece profesorii titulari acționează cu putere și putere, dar se ascund. în mediul academic, nefiind niciodată nevoit să facă salarii sau să tranzacționeze pe piața liberă.

Dacă nu aveți o problemă cu cei care au permis ca această bombă a datoriilor împrumutului studențesc să ducă la o criză de proporții epice în timp ce bula încă se formează – atunci NU acordați atenție. Gândește-te la asta.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments