vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiInformații despre împrumuturi de afaceri ușor de obținut: ce trebuie să faceți...

Informații despre împrumuturi de afaceri ușor de obținut: ce trebuie să faceți pentru a obține finanțarea de care aveți nevoie?

Deși este adevărat că unele companii obțin mult mai ușor finanțarea de care au nevoie decât altele, există totuși o varietate de opțiuni disponibile și nu trebuie să fie deloc dificil pentru tine să obții banii de care ai nevoie, nu contează cum este creditul dvs. și ce tip de afacere conduceți. Există într-adevăr câteva împrumuturi de afaceri ușor de obținut acolo, deși s-ar putea să nu fie toate de tip tradițional, convențional.

Înainte de a aplica pentru orice împrumut sau alt tip de finanțare, cum ar fi un card de credit, trebuie mai întâi să iei în considerare nevoile companiei tale. Faceți o schiță pentru ce veți folosi banii și de cât credeți că veți avea nevoie. Citiți recenzii despre diferiți creditori pentru a afla despre cerințele lor de aplicare, viteza de aprobare și finanțare, rata de acceptare, costuri, termene de rambursare și calificări minime. Unii creditori online vor fi probabil mai indulgenți față de scorul dvs. de credit în comparație cu creditorii bănci tradiționali. Dacă înțelegeți calificările minime și probabilitatea aprobării, veți ști cu ce creditori nu ar trebui să vă pierdeți timpul.

Veți economisi mult timp, bătăi de cap și poate chiar bani, atâta timp cât identificați în prealabil împrumuturile de afaceri ușor de obținut și apoi vă concentrați pe pregătirea documentației și pregătirea pentru procesul de aplicare.

Scorul de credit bun ajută la obținerea de împrumuturi de afaceri ușor

Acum, dacă sunteți deja în stare bună cu banca sau uniunea de credit actuală și aveți un scor decent de credit, s-ar putea să doriți să încercați mai întâi cu ei dacă nu ați făcut deja acest lucru. S-ar putea să obțineți o afacere mai bună cu o organizație financiară cu care aveți deja o relație bună, existentă.

Nu toate împrumuturile de afaceri ușor de obținut sunt ideale – mai ales dacă nu împărțiți proprietatea companiei dvs. Dacă întâlniți termenul „finanțare prin capitaluri proprii”, atunci când căutați împrumuturi, rețineți că acesta se referă la bani în schimbul acțiunilor. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să renunți la întreaga proprietate a companiei tale și poate fi de fapt o soluție ideală pentru o companie nou-înființată sau o companie care trebuie să strângă capital suplimentar pentru a ajuta la compensarea unei datorii existente.

Dacă afacerea dvs. este deja stabilită și sperați să vă extindeți, mai întâi va trebui să demonstrați că este profitabil să fiți eligibil pentru finanțare. Dacă întâmpinați dificultăți financiare, s-ar putea să trebuiască să oferiți un fel de garanție, chiar și pentru împrumuturi de afaceri ușor de obținut.

Deoarece nu există două afaceri 100% la fel, „împrumuturile de afaceri ușor de obținut” pentru alții ar putea să nu fie la fel pentru tine. Cu toate acestea, dacă există o companie pe care ar trebui să o studiați cu adevărat, aceasta este US Business Funding, deoarece are o rată de aprobare de 95% și documente minime. Alte câteva opțiuni includ Kabbage, Funbox și OnDeck Capital.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments