miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumuturi personale de 10.000 USD: ușor chiar și cu credite proaste

Împrumuturi personale de 10.000 USD: ușor chiar și cu credite proaste

Drumul către o mai mare securitate financiară poate să nu fie cel mai simplu, dar nici nu este atât de dificil de călătorit. Creșterea facturilor și a datoriilor poate pune o presiune extremă asupra oricăruia dintre noi, mai ales atunci când avem un venit limitat sau. Într-o astfel de circumstanță, asigurarea unui împrumut personal de 10.000 USD poate părea departe.

Dar adevărul este că un astfel de împrumut nu este imposibil de obținut aprobarea dacă se fac alegerile corecte înainte de a aplica pentru împrumuturi personale cu credit prost. Și există o varietate de creditori din care să aleagă – altele decât instituțiile tradiționale de creditare, cum ar fi băncile – care se potrivesc circumstanțelor specifice ale unui solicitant.

Să știi pe care să o abordezi atunci când solicitați aprobarea pentru împrumuturi personale mari cu credite proaste este un factor cheie pentru realizarea unei cereri de succes. Așadar, aruncați o privire la lista scurtă a opțiunilor disponibile și luați în considerare care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Creditori independenți

Mulți oameni trec cu vederea această opțiune, dar creditorii independenți autorizați pot fi alegerea perfectă atunci când caută un împrumut de 10.000 USD. În timp ce băncile tradiționale vor fi reticente în a întâmpina solicitanții cu rating de credit foarte scăzut, acești creditori sunt angajați pentru a găsi cele mai bune opțiuni posibile de împrumut disponibile.

În esență, sunt mici brokeri de împrumuturi și pot fi adesea găsiți online. Dar este nevoie să vă asigurați că sunt de încredere, așa că asigurați-vă că le verificați pe site-ul web al Better Business Bureau înainte de a vă înscrie la orice împrumut personal cu pachet de credit slab.

Împrumuturi pe fonduri proprii

Chiar dacă încă îți plătești creditul ipotecar, casa ta poate avea o valoare a capitalului propriu față de care este posibil să obții aprobarea pentru împrumuturi personale mari cu credit slab. Practic, pe măsură ce ipoteca este rambursată, iar suma împrumutului datorată scade, o parte din ce în ce mai mare din valoarea casei devine a ta.

Având în vedere că valorile proprietăților tind să crească mai degrabă decât să scadă, aceasta înseamnă că și după 5 ani, poate exista o cantitate semnificativă de capital propriu. Poate fi necesară o afacere de refinanțare a unui împrumut pentru locuințe, dar un procent din capitalul propriu poate fi oferit și ca garanție pentru un împrumut personal de 10.000 USD.

Împrumuturile angajatorului

Aceasta este o opțiune care crește în popularitate, în principal pentru că este o afacere bună pentru ambele părți. Practic, cu procedurile de documentare și aprobare implicate în obținerea unui împrumut personal cu credit prost, a merge la propriul angajator este mult mai puțin complicat. Împrumutul este în esență un avans asupra salariului, iar angajatorul dvs. va prelua un procent din împrumut din cecul dvs. de plată în fiecare lună.

Căutarea aprobării pentru împrumuturi personale mari cu credit slab se poate termina cu o dezamăgire, dar a merge la angajator poate fi cea mai puțin complexă și mai accesibilă alegere.

Credite pentru ziua de plată

O altă opțiune populară atunci când sunt necesare fonduri de urgență. Dar este conceput în mod ideal pentru sume mai mici de împrumut, cu rambursarea provenind dintr-un viitor cec de plată, iar ratele dobânzilor fiind foarte mari. Aceasta înseamnă că un împrumut personal de 10.000 USD este posibil doar dacă salariul lunar poate acoperi rambursarea.

Aceste credite personale sunt de obicei rambursate în 14 – 30 de zile, dar se poate negocia o schemă de rambursare mai lungă – peste 5 sau 6 luni.

Împrumuturi private

În cele din urmă, familia este probabil cea mai sigură și mai puțin costisitoare modalitate de a obține aprobarea pentru împrumuturi personale mari cu credit slab. Este puțin probabil ca familia să refuze ideea, cu excepția cazului în care nu poate strânge fondurile necesare pentru un împrumut personal de 10.000 USD.

Totuși, deși acordul poate fi foarte informal, este o idee bună să scrieți termenii și un program de rambursare, semnat de părțile relevante, doar pentru a menține totul simplu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments