miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumuturi pentru ziua de plată cu credit rău: cum să le ștergeți...

Împrumuturi pentru ziua de plată cu credit rău: cum să le ștergeți rapid

Pentru oricare dintre noi, nevoia de a accesa numerar rapid poate apărea fără avertisment. Adesea nu avem timp să trecem prin procesul normal de solicitare a împrumutului, iar atunci când ratingurile slabe ale creditului sunt un factor de luat în considerare, există o opțiune care oferă cel puțin o oarecare certitudine. Obținerea unui împrumut pentru ziua de plată cu credit rău este posibil pentru aproape oricine.

Există însă probleme cu această rută. Promisiunea accesului rapid la numerar înseamnă că creditorii care oferă aceste împrumuturi pot percepe dobânzi mult mai mari decât în ​​mod normal, unele chiar și 35%. Deci, în timp ce aprobarea pentru fonduri de urgență este aproape asigurată, o sumă de rambursare importantă este la fel de sigură.

În plus, termenul de rambursare este de obicei foarte scurt, în unele cazuri chiar și de 14 zile. Depinde în primul rând de condițiile împrumutului pentru ziua de plată și, în al doilea rând, când urmează să sosească următorul salariu (deci numele împrumutului).

Evitarea unui dezastru financiar poate fi dificilă dacă atitudinea corectă nu este aplicată de la început, așa că iată un scurt ghid pentru preluarea controlului asupra datoriei care se poate acumula atât de ușor.

Organizează-ți bugetul

De cele mai multe ori, împrumutații vor avea un singur împrumut pentru ziua de plată, cu un credit prost, ceea ce face dificil să mai asume. Dar atunci când suma împrumutată este mare, programul de rambursare se întinde de obicei pe trei sau mai multe luni. Acest lucru poate crea o nevoie de împrumuturi suplimentare, care apoi se suprapun pentru a crește presiunea de rambursare.

Este important să faceți un studiu atent al situației și să bugetați cu exactitate rambursările. Identificați fiecare împrumut și când sunt scadente rambursările, precum și cât de mult sunt rambursările. Întocmește un orar dacă este necesar pentru o referire ușoară. Un defect major în rândul debitorilor este că, după ce au obținut aprobarea pentru fonduri de urgență, aceștia nu rămân la curent cu situația.

Odată ce orarul este clar, alocați sumele necesare pentru achitarea împrumuturilor pentru ziua de plată. Poate fi nevoie de niște sacrificii serioase pentru a reuși, așa că poate așteptați puțin înainte de a rezerva acea vacanță în Florida.

Luați în considerare consolidarea datoriilor

Dacă datoria este prea dificil de gestionat, atunci există o serie de programe de împrumut pentru consolidarea datoriilor care pot fi luate în considerare. Acestea în cele din urmă elimină dintr-o singură mișcare toate împrumuturile supărătoare pentru ziua de plată, cu creditele proaste adesea ignorate de creditori. Aceste programe sunt concepute pentru a ajuta, în primul rând.

Un program de consolidare a datoriilor înseamnă că datoria este rambursată integral folosind un alt împrumut care este structurat pentru a avea rambursări lunare mult mai mici pe o perioadă mai lungă. Când un împrumutat primește aprobarea pentru fonduri de urgență, rareori are luxul de a alege acordul de împrumut, dar acest lucru rezolvă problema.

Există și programe de decontare a datoriilor disponibile. Acestea diferă de programele de consolidare prin faptul că sunt folosite pentru a compensa probabil 50% din datorie dintr-o singură mișcare. Acest lucru face o diferență în ceea ce privește sumele de rambursare, dar o parte din datoria împrumutului pentru ziua de plată rămâne.

Luați în considerare falimentul

Opțiunea finală pentru compensarea împrumuturilor pentru ziua de plată cu credit neperformant este falimentul și, deși aceasta nu este soluția cea mai de dorit, uneori este necesară. Această opțiune este rezervată doar acelor împrumutați care în mod evident nu pot face față rambursărilor și sunt complet copleșiți de datorie.

Aceasta înseamnă că datoria este ștearsă, scutindu-l pe împrumutat de orice nevoie de rambursare a împrumuturilor. Dar există consecințe de care trebuie să fii conștient înainte de a ridica în sfârșit presiunea pe care a adus-o aprobarea pentru fonduri de urgență.

Odată ce cererea de faliment este aprobată, șansele de a obține un alt împrumut pentru ziua de plată (sau orice împrumut) aprobat pot fi evaluate ca fiind mici până la zero pentru aproximativ 2 ani.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments