vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumuturi pentru afaceri mici - Împrumuturi pentru comercianți și alternative

Împrumuturi pentru afaceri mici – Împrumuturi pentru comercianți și alternative

Poate că una dintre cele mai comune modalități de a-ți începe propria afacere este să devii comerciant. Cu toate acestea, a fi unul nu este o plimbare în parc. Există mai multe lucruri la care trebuie să fii atent, în special lichidității afacerii tale. În multe cazuri, lipsa de capital sau lipsa accesului la capital suplimentar este ceea ce îi împiedică pe comercianți să reușească. A avea acces imediat la capital suplimentar poate însemna fie că ești extrem de bogat, fie pur și simplu știi diferitele modalități prin care poți avea finanțarea necesară pentru afacerea ta mică. Este destul de evident că ești mai bine cu acesta din urmă, deoarece indiferent de câți bani ai astăzi, va ajunge un punct în care ai putea recurge la diferite tipuri de împrumuturi pentru comercianți.

Există cel puțin două tipuri de opțiuni de finanțare pe care le puteți lua pentru a vă finanța mica afacere. Împrumuturile pentru comercianți sau împrumuturile pentru întreprinderi mici sunt probabil cele mai populare și, în general, vă pot permite să împrumutați o sumă mare de bani. În acest fel, puteți începe propria afacere sau puteți cumpăra una. Banii pe care i-ați împrumutat pot fi folosiți și pentru a vă refinanța alte datorii comerciale sau pot fi folosiți pentru a achiziționa alte tipuri de capital, cum ar fi stocuri sau echipamente sau imobile comerciale.

În afară de împrumuturile pentru întreprinderi mici, puteți opta și pentru a obține un avans în numerar pentru afaceri. Acest lucru este similar cu împrumuturile comerciale, dar în general nu necesită comisioane inițiale. De asemenea, are un proces de aplicare mai simplu decât un împrumut de afaceri tradițional și, de obicei, nu trimite rapoarte agențiilor de credit.

Lucrul bun despre un avans de numerar de afaceri este că nu are timp fix de colectare și programele de rambursare sunt mai blânde. Fondurile pe care le veți împrumuta sunt bani negarantați, așa că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la garanții. Nici nu cere solicitanților să aibă scoruri bune de credit pentru afaceri.

Deși este destul de adevărat că împrumuturile SBA vă pot satisface în general nevoile de finanțare, nu este întotdeauna ușor să obțineți capital suplimentar prin această metodă. Acesta este motivul pentru care există alternative și este un ajutor destul de mare să vă îndreptați atenția asupra acestor alte opțiuni. În timp ce alternativele negarantate acoperă de obicei riscul mai mare prin perceperea unor rate mai mari ale dobânzilor, ele merită totuși să apelați, deoarece vă pot salva foarte bine afacerea de la potențiala dispariție. Aflați mai multe despre împrumuturile comerciale și alte alternative de finanțare astăzi!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments