miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumut auto fără credit: credit rău, fără probleme

Împrumut auto fără credit: credit rău, fără probleme

Dacă sunteți în căutarea unui împrumut auto rapid și ușor, un „împrumut auto fără credit” ar putea fi o opțiune bună. Cu toate acestea, trebuie să știi în ce te bagi cu împrumuturile de acest tip.

Împrumuturi fără credit pentru mașini – Context

Adevărul simplu este că obținerea de împrumuturi auto sau orice alt tip de împrumut personal, de altfel, nu este atât de simplă ca înainte. Marile bănci comerciale nu vor să aibă de-a face cu împrumuturile personale, în special cu finanțarea de mașini noi. În cele mai multe cazuri, persoanele care cumpără o mașină nouă de la un dealer ajung să își finanțeze împrumutul prin intermediul reprezentanței. Cel mai probabil, dealerul va aplica taxe suplimentare pe linia de jos.

Ce s-ar putea confrunta un cumpărător fără împrumuturi pentru mașini

Dacă scorul dvs. de credit este mai puțin decât perfect, înțelegeți că vă confruntați cu multe restricții privind tipul de finanțare pe care o puteți obține în mod realist. Împrumutul este o afacere cu risc ridicat. Acum mai mult ca niciodata. Creditorul vă evaluează istoricul rambursărilor. Nimeni nu vrea să împrumute bani cuiva cunoscut pentru că nu a primit împrumuturi. Cei care o fac, percep mai multe dobânzi și aplică mai multe restricții. Mai multă dobândă echivalează cu mai mult din banii care sunt rambursați înainte de a ne întârzia. Modul în care scorul dvs. de credit vă afectează etica în muncă este o altă poveste. Dar, este adevărat. Unii angajatori nu te vor angaja dacă creditul tău este prost.

Colateral

Garanția este un instrument bun de negociere. Dacă aveți suficiente garanții, puteți cumpăra aproape orice doriți. Dar, dacă aveți un istoric de credit slab, există șanse mari să nu aveți nicio garanție. O stâncă și un loc dur. Exact ca atunci când erai copil. Nu poți obține un loc de muncă fără experiență – nu poți obține experiență fără un loc de muncă! De asemenea, așa cum băcanul cu inimă bună ți-a dat prima pauză, există creditori dispuși să-ți ofere o pauză și să te ajute să-ți restabiliți creditul și să obțineți garanții.

Pericolele împrumuturilor auto fără credit

Feriți-vă de lupii care poartă haine de oaie. Există creditori care pradă oameni cu credit slab. Ei se bazează pe faptul că s-ar putea să nu fiți toți cunoscătorii de credite. Ei se bazează pe că nu cunoașteți dezavantajele finanțării auto. Vi se poate cere să plătiți dobândă astronomică în schimbul renunțării la cerințele de verificare a creditului. Ai putea ajunge să faci plăți timp de douăzeci de ani fără să plătești vreodată un cent din principal.

În mod similar, aveți „împrumut pentru titlu”. Vă puneți mașina drept garanție și sunteți de acord să rambursați împrumutul într-un timp foarte scurt. De obicei aproximativ o săptămână. Aceasta este practic uzura legală. Dacă împrumuți 200 de dolari, plătești înapoi în apropiere de 3-4 sute. Acest lucru vă poate ajuta să cumpărați un al doilea vehicul, dar gândiți-vă – este un al doilea vehicul într-adevăr atât de important? De ce să nu luați autobuzul pentru un timp, să economisiți și să vă cumpărați al doilea sau primul vehicul fără toate taxele suplimentare?

Citiți întotdeauna cu atenție toate scrisorile mici din orice tip de afacere financiară. Dacă un împrumut pentru mașină fără credit vă va aduce beneficii situației financiare fără a vă pune pe margine, atunci mergeți la el.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments