miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiGhid de inițiere pentru împrumuturi noi pentru întreprinderi mici: Care sunt opțiunile...

Ghid de inițiere pentru împrumuturi noi pentru întreprinderi mici: Care sunt opțiunile dvs. de finanțare ca nou proprietar de afaceri?

Nu este deloc ușor pentru companiile noi să obțină toată finanțarea de care au nevoie. Chiar dacă aveți un credit personal excelent, este posibil să aveți probleme în obținerea tuturor banilor de afaceri de care aveți nevoie. Vestea bună este că există o varietate de opțiuni disponibile în aceste zile, inclusiv bănci online și crowdfunding. Doar fă-ți timp să cercetezi toate noile împrumuturi pentru întreprinderi mici și să stabilești pe care ar trebui să le încerci.

Microcreditele ar putea fi demne de analizat, de asemenea. Există microîmprumuturi SBA, care sunt de obicei disponibile până la 50.000 USD, precum și organizațiile non-profit care oferă opțiuni de micro-împrumuturi pentru până la 35.000 USD.

Înainte de a aplica la orice tip de împrumut, există câțiva factori pe care trebuie să îi iei în considerare despre propriile tale finanțe. Pe lângă propriul raport de credit, aveți nevoie de dovada că veți putea rambursa împrumutul. Asigurați-vă că comunicați orice experiență și expertiză pe care le aveți care vor fi aplicate direct afacerii pe care încercați să o înființați.

Probabil v-ați dat seama că noile împrumuturi pentru afaceri mici nu vin cu cele mai mici rate ale dobânzii. Dacă sunteți în afaceri de mai puțin de doi ani, veți avea o perioadă mai dificilă de calificare pentru un împrumut mare cu o dobândă mică. Dacă creditul tău nu este cel mai bun, s-ar putea să trebuiască să oferi niște garanții și să obții un împrumut garantat.

Noi împrumuturi pentru întreprinderi mici pentru echipamente

Dacă este vorba în primul rând de echipamentul de care aveți nevoie, atunci alegeți un împrumut financiar pentru echipamente. Acest tip de împrumut este conceput special pentru a ajuta organizațiile să plătească pentru echipamentele și utilajele de care au nevoie pentru a începe. Sunt similare ca structură cu un împrumut tradițional, deși termenele de rambursare pot fi pe o perioadă mai lungă de timp. Rețineți că încasările pot fi utilizate NUMAI pentru achiziționarea utilajelor / echipamentelor de care aveți nevoie. Dezavantajul unui împrumut de echipamente, evident, este că, dacă nu ești în stare de plată, creditorul are dreptul de a sechestra acel echipament.

În timp ce unii antreprenori fac de fapt un împrumut personal pentru a-și finanța startup-ul, aceasta s-ar putea să nu fie cea mai bună idee, având în vedere că, dacă afacerea ar eșua, tu și tu singur vei fi responsabil pentru asta. Nu numai că afacerea va eșua, dar propriul credit personal va fi distrus.

Cel mai bun pariu este să cauți noi împrumuturi pentru afaceri mici cu creditori online, cum ar fi US Business Funding. Există multe opțiuni disponibile, cum ar fi programe pentru furnizori, leasing și finanțare de echipamente, capital de lucru și așa mai departe. Rata de aprobare este foarte mare și puteți începe imediat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments