miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiDiferite tipuri de credite neperformante

Diferite tipuri de credite neperformante

Creditele neperformante sunt o opțiune bună pentru persoanele care pot întâmpina dificultăți în obținerea finanțării deoarece au intrat anterior în restanțe de plată sau au avut CCJ sau neplate. Există o serie de creditori de credite neperformante care oferă acum acest tip de finanțare, dar este posibil să fii confuz de jargonul financiar folosit pentru a descrie împrumuturile care sunt special pentru acest sector al pieței.

Unii dintre termenii care se referă la împrumuturile care vizează acest sector de piață sunt: ​​credite neperformante fără verificare de credit și credite neperformante cu o decizie instantanee. Prima este o opțiune utilă, deoarece înseamnă că oamenii nu trebuie să-și facă griji că vor fi refuzați din cauza dificultăților financiare din trecut. Aceasta din urmă implică adesea că controalele stricte nu sunt susceptibile de a fi efectuate.

Un alt tip de împrumut pe care s-ar putea să îl vedeți promovat sunt împrumuturile neperformante fără comisioane. Cu acest tip de finanțare, împrumutatul va trebui să plătească în continuare dobândă la suma împrumutată. Cu toate acestea, nu vor exista taxe de configurare sau taxe suplimentare percepute, cum ar fi taxele de administrare. Prin urmare, acestea se pot dovedi adesea benefice.

În descrierea diferitelor tipuri de produse care sunt oferite, vom începe prin a ne uita la creditele negarantate. Dacă nu doriți să vă asigurați proprietatea împotriva sumei pe care ați împrumutat-o, atunci împrumuturile negarantate pentru credit rău sunt o alegere bună. Cu toate acestea, dobânda percepută pentru acestea tinde să fie mai mare decât cea percepută pentru formele de împrumut garantate.

Printre tipurile de împrumuturi negarantate, se numără cele care necesită un garant. În acest caz, garantul este de obicei un membru al familiei sau un prieten de încredere care garantează că va prelua rambursările în numele dumneavoastră dacă nu le îndepliniți. Garanții sunt de obicei solicitați pentru persoanele care nu au avut șansa de a-și construi un dosar de credit, de exemplu, părinții acționează adesea ca garant pentru copiii lor adulți.

Un alt tip de finanțare negarantată este atunci când rambursările sunt colectate de la casă. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de credite de colectare a locuințelor. Suma acordată este de obicei mică (în general între 100 și 500 GBP). Un reprezentant al companiei de creditare sună la domiciliu în mod regulat pentru a încasa rambursările, care este în mod normal aproximativ o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni. Există, de asemenea, diferite tipuri de finanțare garantată disponibile pentru persoanele cu un istoric de credit slab. Împrumutul poate fi garantat împotriva casei, mașinii sau a altor proprietăți. În plus, împrumuturile pentru ziua de plată se bazează pe împrumutatul să obțină un venit regulat, iar suma acordată este rambursată de îndată ce salariul împrumutatului este plătit în contul său.

Chiar și o vizită la amanet este o formă de finanțare garantată. Împrumutatul își duce bunurile la amanet care îi împrumută o sumă de bani în funcție de valoarea percepută a bunurilor. Persoana se întoarce apoi la un moment dat în viitor și plătește suma de bani cu dobândă în schimbul bunurilor sale, care au acționat ca garanție împotriva sumei de bani care a fost împrumutată.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments