miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiCum să obțineți un împrumut de urgență pentru ziua de plată

Cum să obțineți un împrumut de urgență pentru ziua de plată

Ce sunt împrumuturile pentru ziua de plată?

Împrumuturile pentru ziua de plată, denumite uneori avansuri pentru ziua de plată, sunt împrumuturi negarantate pe termen scurt, de obicei pentru sume mici. Singura garanție care este, în general, necesară pentru a aplica pentru aceste împrumuturi specifice este o formă de înregistrări de angajare, cum ar fi taloanele de plată, deși termenul de împrumuturi pentru ziua de plată a devenit o prescurtare pentru orice tip de împrumut mic, pe termen scurt, chiar dacă nu este susținut din punct de vedere tehnic de o dependență directă de următorul salariu al unui împrumutat. Avansurile în ziua de plată, ca orice vehicul de împrumut, sunt reglementate puternic. Aceste reglementări variază foarte mult de la stat la stat în Statele Unite și de la țară la țară la nivel internațional.

Împrumuturile pentru ziua de plată sunt o afacere în plină expansiune

Creditorii în ziua de plată au înregistrat un succes în plină expansiune la nivel mondial și merită acest succes oferind un serviciu care nu era disponibil anterior. Ei subliniază că împrumuturile de urgență în numerar oferă o alternativă atractivă pentru persoanele care nu sunt capabile sau nu doresc să folosească rute convenționale mai puțin costisitoare pentru a împrumuta bani. Unele companii care oferă avansuri de numerar de urgență în Marea Britanie și-au descris abordarea ca fiind un serviciu financiar la îndemână pentru debitorii tineri, cunoscători de internet, obișnuiți cu ușurința și comoditatea comunicării online instantanee. Acești solicitanți se simt adesea lăsați în afara sistemului bancar convențional. Consumatorul modern de astăzi, crescut în întregime cu rețelele sociale, poate chiar să solicite aceste micro-împrumuturi folosind smartphone-urile lor, banii transferați în conturile bancare ale solicitantului de succes în câteva minute.

Comparați împrumuturile pentru ziua de plată cu alte tipuri de împrumuturi

Multe tipuri de împrumuturi pe termen scurt pot părea scumpe atunci când taxele asociate împrumutului sunt luate în considerare ca DAE anuală. Din acest motiv, creditorii în ziua de plată preferă să compare produsele lor de împrumut cu comisioanele de descoperit de cont bancar și alte taxe pe care creditorii tradiționali le folosesc pentru a recupera fondurile. Mulți creditori în ziua de plată nici măcar nu își caracterizează afacerea ca bănci, pur și simplu ca o altă formă de tehnologie de internet, folosită pentru a conecta împrumutații dornici cu creditori dornici.

Împrumuturile pentru ziua de plată sunt disponibile 24/7

Pe măsură ce punctele tradiționale de desfacere pentru împrumuturi devin din ce în ce mai greu de găsit și necesită cantități din ce în ce mai mari de documente chiar și pentru împrumuturile mici, avansurile în ziua de plată au intervenit pentru a umple vidul. Sunt disponibile zi și noapte, șapte zile pe săptămână și, în multe cazuri, procesul este atât de complet automatizat încât împrumuturile sunt acordate fără ca împrumutatul să fie nevoit vreodată să vorbească cu o altă persoană. După ce solicitanții au stabilit un istoric de achitare cu succes a împrumuturilor în avans în numerar, unii creditori solicită solicitanților doar să trimită prin mesaj text suma împrumutului dorit și termenul împrumutului dorit, iar banii sunt disponibili instantaneu.

Deci, de ce aș plăti dobânda adăugată?

Uneori este o urgență neașteptată sau s-ar putea să apară o oportunitate pe care nu ai putea să o ratezi. Sunt bilete la playoff? A obținut un prieten acces la locurile de lângă ring la „lupta secolului”? Sau poate ai comis un păcat de neiertat și ai uitat ziua de naștere a celorlalți semnificativi…

Oricare ar fi motivul, ești lipsit de bani. Dacă nu aveți cărți de credit și poate prietenii și familia dvs. nu sunt în măsură să vă ajute. Ce faci?

Este din ce în ce mai obișnuit ca cei cu nevoi financiare imediate să se adreseze unei companii de creditare pe termen scurt pentru un „împrumut pentru ziua de plată”. Aceste împrumuturi sunt adesea negarantate, ceea ce înseamnă că împrumutatul nu are garanții de furnizat. Acest lucru face din împrumuturi un avans de numerar cu risc ridicat pentru compania de creditare. Dacă împrumutatul plătește cauțiune, nu există nimic valoros de colectat. Ele compensează riscul crescut prin perceperea unor dobânzi foarte mari.

De obicei, solicitantul trebuie să furnizeze dovada angajării și un act de identitate emis de guvern. Ideea este că atunci când următorul cec de plată al solicitantului este emis, fondurile vor fi folosite pentru achitarea împrumutului. În unele cazuri, împrumuturile pot fi făcute pentru ca împrumutatul să cumpere o mașină sau un alt articol de mare preț. În aceste cazuri, există un risc ceva mai mic implicat pentru creditor. Articolul poate fi reposedat în cazul în care solicitantul nu reușește să ramburseze împrumutul așa cum a promis.

Deci, care este concluzia

Companiile din întreaga lume oferă servicii de împrumut la zi de plată, inclusiv Canada, Statele Unite, Australia și Marea Britanie. Regulile și reglementările cu privire la cât de multă dobândă poate fi percepută și limitele sumelor împrumuturilor variază în funcție de țară, stat, provincie sau județ în care se află compania de împrumut pentru ziua de plată.

Industria este în creștere; posibil cel mai rapid din Marea Britanie, unde există mai puține reglementări cu privire la modul în care pot funcționa companiile de împrumut pentru ziua de plată. Firmele din Marea Britanie s-au extins în Canada și Australia. În câteva state din Statele Unite, împrumuturile cu dobândă foarte mare (cum ar fi cele oferite de firmele de avans pentru împrumuturi la zi de plată) sunt ilegale.

Încasarea cecurilor la fața locului este un alt serviciu care este oferit frecvent de companiile de avans în ziua de plată. Poate că clientul nu are un cont bancar sau dorește acces imediat la numerar. O taxă fixă ​​sau un procent din suma cecului va fi percepută ca taxă. Companiile de credit pe termen scurt se deschid adesea devreme și se închid târziu pentru a profita de cei care au nevoie de acces imediat la numerar.

Multe companii oferă acum aplicații online pentru împrumuturi de plată. De obicei oferă o decizie rapidă cu privire la cererea clientului, uneori în decurs de o oră. Numerarul poate fi apoi depus într-un cont bancar sau colectat de către împrumutat la un birou al companiei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments