vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiCum să obțineți cele mai mici rate ale dobânzilor în timp ce...

Cum să obțineți cele mai mici rate ale dobânzilor în timp ce refinanțați împrumuturile pentru educație

Refinanțarea împrumuturilor pentru educație ar putea părea complicată. Cu toate acestea, nu trebuie să fie. Refinanțarea este doar o altă opțiune pentru a vă ajuta să economisiți bani prin consolidarea diferitelor solduri de împrumuturi educaționale într-un singur împrumut nou. Noul împrumut pentru educație are o rată mai mică a dobânzii și plăți lunare reduse pentru a vă ajuta să rambursați suma împrumutului fără probleme. Cu toate acestea, înainte de a obține aprobarea pentru refinanțare, este esențial să se elaboreze o strategie. Trebuie să aveți un plan de joc care vă poate ajuta să vă consolidați cazul și să beneficiați de cea mai mică rată posibilă a dobânzii. Iată cum să începeți.

  • Evaluează-ți costul vieții

Unele orașe au un cost de viață mai mare decât altele. La fel, locuirea singur sau cu un coleg de cameră vă poate afecta semnificativ cheltuielile. Trebuie să înțelegeți că costul vieții este un aspect important de luat în considerare pentru companiile de refinanțare. Prin urmare, este mai bine să faci alegeri de stil de viață care te-ar putea ajuta să eliberezi mai mulți bani. Puteți începe prin a închiria un apartament mai mic sau a închiria o mașină mai ieftină dacă aveți de gând să urmați studii superioare într-un oraș precum Manhattan. De asemenea, dacă vă mutați într-un oraș ieftin, este mai bine să depuneți o cerere de refinanțare la cel puțin două luni după ce vă mutați. Acesta este un pas important deoarece companiile de refinanțare preferă candidații care au un buget de viață care le permite să aibă un flux de numerar stabil în fiecare lună pentru a plăti plățile împrumutului în loc de cei care își abandonează economiile.

  • Verificați scorul dvs. de credit

Există multe companii de refinanțare care consideră scorul de credit al împrumutatului drept criteriu. Un raport de credit bun ajută la asigurarea unei rate scăzute a dobânzii atât la împrumuturile pentru educație garantate, cât și la cele negarantate. Vă puteți îmbunătăți în mod semnificativ scorul de credit plătind toate facturile în avans, în general. De asemenea, este util să reduceți utilizarea cardului de credit pentru câteva luni înainte de a depune cererea pentru un nou împrumut pentru educație. Există mai multe site-uri web, cum ar fi anual credit report.com, care vă pot ajuta să vă evaluați și să vă îmbunătățiți scorul.

  • Furnizați un istoric complet

Majoritatea companiilor de refinanțare vă solicită să oferiți o perspectivă detaliată asupra calificărilor dvs. educaționale și a experiențelor relevante de muncă. Prin urmare, dacă ați studiat științe, matematică, inginerie sau afaceri la o școală de renume, vă ajută întotdeauna cazul să includeți acele informații. Același lucru este valabil și pentru abilitățile practice și experiența totală de lucru, deoarece, în general, totul te face atractiv ca solicitant care poate continua să efectueze plățile. Mai mult, dacă aveți o ofertă de muncă în mână, asigurați-vă că includeți scrisoarea de ofertă în cerere.

  • Afișați toate sursele de venit

Înainte de a trimite cererea, asigurați-vă că furnizați informații despre fiecare sursă de venit și nu doar veniturile din locuri de muncă. Puteți enumera dividende, bonusuri, dobândă câștigată și orice alte perspective de câștig. Amintiți-vă, cu un venit mai mare, veți putea plasa mai mulți bani în ecuația de refinanțare. Prin urmare, ajută la păstrarea dovezilor de venit, cum ar fi declarațiile fiscale și declarațiile de dobândă. Mai mult, asigurați-vă că aveți un permis de conducere actual și că declarațiile dvs. de împrumut pentru studii private sunt corecte.

  • Fii flexibil

Dacă aveți mai multe împrumuturi pentru educație și nu obțineți cea mai bună rată posibilă, este mai bine să refinanțați doar câteva dintre împrumuturi. Există posibilitatea de a beneficia de rate ale dobânzii mai mici cu un sold de refinanțare mai mic. Aveți întotdeauna opțiunea de a aplica pentru soldul complet mai târziu, când aveți surse de venit mai bune sau vă mutați într-o locație ieftină. Adăugarea unui cosemnatar vă ajută, de asemenea, să vă îmbunătățiți șansele de aprobare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments