vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiCreditori directi online: împrumut sau card de credit?

Creditori directi online: împrumut sau card de credit?

Creditorii directi online oferă o resursă valoroasă pentru consumatorii care se confruntă cu dificultăți financiare pe termen scurt în perioadele economice grele. Când o mașină se defectează, un dinte trebuie să fie umplut sau facturile sunt mai mari decât se aștepta, obținerea unui avans pe cecul de plată poate fi o opțiune mai bună decât a obține un card de credit. A avea opțiuni este ceea ce ne ajută să facem alegeri bune, dar când vine vorba de bani, este important să cunoaștem toate opțiunile tale și ce fel de efect vor avea alegerile tale asupra finanțelor tale.

În timp ce cardurile de credit pot părea „ușoare”, achitarea lor după ce te-ai bazat pe ele de prea multe ori poate fi exact opusul. Desigur, decizia pe care o iei poate fi o chestiune economică. Folosirea creditului din plastic este o opțiune, dar nu uitați, cu excepția cazului în care doriți să suportați dobânzi, trebuie să plătiți integral suma pe care o percepeți atunci când primiți extrasul de cont. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, soldul dvs. va crește doar pe măsură ce dobânda (și posibilele comisioane) sunt aplicate în timp. Se știe că cardurile de credit au unele dintre cele mai mari rate ale dobânzii dintre toate tipurile de credit și pot duce, în cele din urmă, să plătiți dublu pentru ceva, în funcție de cât timp durează pentru a le plăti. În timp ce companiile de carduri de credit nu fac nimic pentru a vă descuraja să „încărcați”, este posibil să vă puneți într-o poziție periculoasă din punct de vedere financiar. Acest tip de credit poate ajunge să se transforme în datorii pe termen lung atunci când tot ceea ce îți doreai cu adevărat era un ajutor pe termen scurt.

Pe de altă parte, împrumuturile rapide în numerar pentru ziua de plată pot ajuta cu nevoile de numerar de urgență, dar închid ușa unei linii de credit deschise atunci când sunt utilizate în mod responsabil și înțelept. Aceste tipuri de împrumuturi de mici dolari sunt menite să fie achiziționate și plătite rapid; strict pentru nevoi financiare temporare. În timp ce companiile de carduri de credit solicită doar o plată minimă în fiecare lună, ceea ce vă poate determina să fiți îndatorat cu ei luni sau chiar ani, împrumuturile pentru ziua de plată vă cer să plătiți înapoi ceea ce împrumutați data viitoare când veți fi plătit. Prin urmare, puteți să vă ocupați de acea călătorie de ultim moment la dentist sau de acea reparație neprevăzută a mașinii atunci când este necesar, dar să plătiți înapoi ceea ce împrumutați cât mai curând posibil. Așa de des, se pare că aceste accidente financiare au loc cu câteva zile înainte de ziua de plată, când nu mai este nimic de scos din contul tău bancar. Există chiar și momente în care o factură de utilități sau o primă de asigurare va fi scadentă înainte de a fi plătit, din cauza faptului că ciclul de facturare a ieșit din secvența cu ciclul dvs. de plată. Apelarea la un împrumut pentru ziua de plată poate fi doar impulsul de care are nevoie carnetul de cecuri pentru a vă ajuta până când salariul va ajunge la bancă.

Există, de asemenea, problema taxelor și/sau a taxelor de întârziere care pot fi incluse pe cardul dvs. de credit în cazul în care nu vă puteți achita soldul în timp util. Dacă aceste taxe evaluate de compania dvs. de card de credit vor fi mai mari decât cele ale unui împrumut pentru ziua de plată, poate fi o alegere mai înțeleaptă să contractați un împrumut pe termen scurt cu un creditor pentru ziua de plată și să-l plătiți rapid decât să fiți taxat cu o mică avere. pentru că a durat atât de mult să plătească acel card de credit.

Linia de jos? Vor exista momente când utilizarea cardului dvs. de credit este cea mai potrivită alegere pentru scenariul dvs. financiar particular. Rețineți că plata soldului în fiecare lună este esențială pentru a vă gestiona cu succes cheltuielile. Procedând astfel, puteți folosi creditul în avantajul dvs., în timp ce vă ocupați de acea factură de ultim moment sau de cheltuielile de urgență. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor numerar rapid, dar nu doriți să apelați la cardul dvs. de credit, solicitarea de ajutor online a creditorilor directe poate fi cea mai economică alegere pe termen lung.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments