vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiCredite pentru titlu: Cum funcționează?

Credite pentru titlu: Cum funcționează?

Practic, un împrumut pe titlu este un tip de împrumut pe termen scurt care vine cu o rată mai mare a dobânzii. Acest lucru necesită să vă prezentați mașina ca garanție. Deci, dacă nu vă bucurați de un rating de credit impresionant, dar doriți totuși să luați un împrumut, vă sugerăm să luați în considerare un împrumut pe titlu. În acest articol, vă vom prezenta acest concept. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Ce este un împrumut de titlu?

În primul rând, acest tip de împrumut vă permite să vă gajați vehiculul ca garanție. Dacă nu plătiți împrumutul la timp, împrumutătorul vă poate lua mașina. De obicei, aceste împrumuturi sunt pe termen scurt și necesită să plătiți o sumă mai mare de dobândă.

Deci, dacă ai un rating de credit slab, mai ai o oportunitate grozavă de a te califica pentru împrumut. Majoritatea creditorilor nici măcar nu vor lua în considerare ratingul și istoricul dvs. de credit.

Cum functioneazã?

În primul rând, trebuie să găsești un creditor care să ofere împrumuturi pentru titlu. Atâta timp cât aveți un vehicul care este înmatriculat pe numele dvs., puteți fi eligibil pentru acest serviciu. Înainte de a vă trimite cererea, împrumutatorul dvs. poate avea nevoie să vă vadă mașina, permisul și dovada deținerii.

De îndată ce cererea dvs. este aprobată, veți primi banii împrumutului prin predarea titlului de mașină. Deși termenii împrumutului vor fi stabiliți de către creditor, majoritatea împrumuturilor pentru titlu au termen de 30 de zile.

Cu alte cuvinte, odată ce perioada de împrumut se încheie, vei rambursa o sumă forfetară. Veți plăti înapoi suma principală plus toate taxele și dobânzile. Majoritatea acestor creditori percep un comision de 25% pe lună din suma împrumutului.

Acesta este motivul pentru care împrumuturile pe titlu nu sunt potrivite pentru toată lumea. Dacă nu reușiți să vă plătiți împrumutul la timp, știți că veți pierde accesul la mașină. Prin urmare, dacă doriți să contractați acest tip de împrumut, asigurați-vă doar că veți putea efectua plățile la timp. La urma urmei, nu vrei să riști să pierzi accesul la mașina ta preferată.

Suma maximă a împrumutului

În ceea ce privește limita dvs. de împrumut, aceasta va fi între 25% și 55% din prețul vehiculului dumneavoastră. Creditorul va arunca o privire mai atentă asupra mașinii dvs. pentru a obține o estimare a valorii acesteia. Suma împrumutului poate 10.000 USD sau mai mult. În majoritatea cazurilor, este sub 10,00 USD, dar unii oameni împrumută mai mult pentru a-și satisface nevoile.

Potrivit rapoartelor publicate de Biroul pentru Protecția Financiară a Consumatorului, 1 din 5 împrumutați cu titluri de credit nu își plătesc împrumuturile înapoi și își pierd accesul la vehicule. De obicei, ei contractează mai multe împrumuturi pentru a-și acoperi împrumuturile anterioare.

Pe scurt, aceasta a fost o introducere în împrumuturile pentru titluri. Daca doriti sa contractati acest tip de imprumut, va sugeram sa luati in considerare informatiile date in acest articol. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments