vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiCele mai bune zece secrete pentru a obține un împrumut online pentru...

Cele mai bune zece secrete pentru a obține un împrumut online pentru ziua de plată

Iată ce trebuie să știți pentru a obține un împrumut online pentru ziua de plată. Când aplicați, faceți o listă de verificare a acestor 10 secrete. Vedeți dacă puteți egala cât mai multe secrete pentru a vă maximiza modificările de a obține aprobarea sau un împrumut pentru ziua de plată.

1. Aplicați numai la site-urile de potrivire a creditorilor

Pe internet există două tipuri de site-uri de împrumut în ziua de plată: Direct Lender și Lender Matching. Site-urile Direct Lender sunt administrate de creditorul real, unde site-urile de potrivire ale creditorilor colectează cereri de împrumut și apoi le trimit la mulți creditori în numele dvs. și vă potrivesc cu cel mai bun creditor pentru situația dvs. Site-urile web de împrumutători directe aprobă doar o mică parte din site-urile de potrivire ale creditorilor.

2. Aplicați numai dimineața

Cea mai bună șansă a ta de a obține un împrumut online pentru ziua de plată este să aplici într-o dimineață din ziua lucrătoarei. De ce asta? Pentru că centrele de apeluri au personal complet, iar creditorii sunt înfometați de cereri de împrumut. Dacă aplicați după ora 16:00, mulți creditori resping automat cererile de împrumut, deoarece nu pot completa integral împrumutul pentru ziua de plată din cauza orelor limită și a problemelor legate de personalul centrului de apeluri. Aplicați întotdeauna dimineața pentru împrumuturi online pentru ziua de plată.

3. Nu aplica niciodată în weekend sau sărbători

Aproape nicio cerere de împrumut nu este aprobată în zilele de sărbători și în weekend. Acesta este din aceleași motive ca și pentru care ar trebui să aplicați în dimineața săptămânii. Deci, dacă plătiți facturi duminică seara și decideți că aveți nevoie de un împrumut pentru ziua de plată, cel mai bine este să așteptați și să aplicați luni dimineața.

4. Aplicați o singură dată pe perioadă de plată

Mulți creditori se vor uita la cererea dvs. de împrumut doar o dată pe perioadă de plată. Ei vă vor respinge automat cererea de împrumut dacă au încercat să o subscrie în ultimele 2 săptămâni. Singura acceptare a acestei reguli este dacă utilizați site-uri web pentru împrumuturi potrivite pentru ziua de plată pentru a aplica. De obicei, aceștia pot verifica în prealabil creditorii care au încercat deja să vă ofere un împrumut online pentru ziua de plată.

5. Furnizați întotdeauna referințe pe cererea de împrumut

Multe aplicații online de împrumut pentru ziua de plată nu necesită referințe, totuși, marele secret este că multe dintre cele mai reputate companii de împrumut pentru ziua de plată vor nota mai mult cererea dvs. de împrumut dacă furnizați referințe.

6. Dacă dvs. și soțul dumneavoastră solicitați separat împrumuturi pentru ziua de plată, ar trebui să utilizați adrese de e-mail separate

Mulți creditori online de împrumuturi pentru ziua de plată verifică frauda numărând câte numere de securitate socială folosesc aceeași adresă de e-mail pentru a solicita împrumuturi. Problema este că cuplurile căsătorite folosesc adesea aceeași adresă de e-mail. Unii vor accepta 2 numere de securitate socială, alții nu. Pentru a fi sigur că remediați această problemă, solicitați dvs. și soțul/soția dumneavoastră să aplicați cu adrese de e-mail diferite.

7. Aplicați pentru împrumuturi pentru ziua de plată în perioada sărbătorilor

Sezonul sărbătorilor este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru creditorii de împrumut online pentru ziua de plată. Ei știu acest fapt și sunt pregătiți cu personal suplimentar și bani pentru a vă finanța cererile de împrumut. Cel mai rău moment al anului pentru a aplica sau un împrumut pentru ziua de plată? Ianuarie. Creditorii online pentru împrumuturi pentru ziua de plată sunt ocupați cu împrumuturile de vacanță să colecteze toți banii pe care i-au împrumutat. Mulți dintre creditori reduc numărul cererilor de împrumut pe care le finanțează în cursul lunii ianuarie.

8. Dacă ați avut un împrumut pentru ziua de plată în trecut, reveniți la același site pentru a obține altul

Dacă ați avut un împrumut pentru ziua de plată în trecut și l-ați plătit, sunteți client VIP. Asta înseamnă că primești un tratament special de la creditorul tău anterior. Ei relaxează întotdeauna subscrierea pentru clienții anteriori care sunt în stare bună. Încercați să nu mergeți la un alt creditor dacă vă încadrați în această categorie.

9. Dacă sunteți militar sau aveți venituri din beneficii, găsiți un site web specific pentru dvs

Realitatea este că 99% din toate site-urile de împrumut online pentru ziua de plată nu vor accepta cereri de împrumut de la militari sau clienții care beneficiază de venituri. Va trebui să căutați pe internet pentru a găsi site-ul web de împrumut online pentru ziua de plată, care va fi capabil să vă satisfacă nevoile în mod specific.

10. Fiți inteligent când introduceți următoarele 2 date de plată în cererea de împrumut

Majoritatea creditorilor de împrumut online pentru ziua de plată nu vor finanța un împrumut care este mai mic de 4 zile lucrătoare. Prin urmare, dacă sunteți plătit săptămânal sau următoarea dvs. dată de plată este în următoarele 4 zile lucrătoare, luați în considerare aplicarea cu a doua dată viitoare de plată ca următoarea dvs. dată de plată. Acest lucru va crește modificările dvs. de aprobare.

Pentru a solicita un împrumut pentru ziua de plată, vă rugăm să vizitați https://www.1houronlinecashadvance.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments