vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiCele mai bune împrumuturi pentru afaceri noi: Ghid pentru opțiunile de finanțare...

Cele mai bune împrumuturi pentru afaceri noi: Ghid pentru opțiunile de finanțare online pentru startup-uri

Există o serie de opțiuni de finanțare pentru noile afaceri, deși de obicei nu sunt ușor de obținut. Deoarece afacerea dvs. de pornire nu este exact aceeași cu oricare alta de acolo, cele mai bune împrumuturi de afaceri noi pentru ei ar putea să nu fie o opțiune la fel de bună pentru dvs. Fă-ți timp și cercetează-ți opțiunile. Determinați argumentele pro și contra pentru fiecare. Ce fel de documentație veți avea nevoie?

Deoarece afacerea dvs. este nouă, este posibil să nu aveți încă niciun credit de afaceri. S-ar putea să trebuiască să vă bazați pe creditul personal dacă este bun. Dacă nu este, atunci fie puneți garanții și acceptați faptul că s-ar putea să nu obțineți o rată a dobânzii scăzută, fie căutați opțiuni alternative de finanțare. Luați în considerare împrumuturile pentru afaceri minoritare dacă dvs. sau un coproprietar sunteți dintr-o minoritate.

Există, de asemenea, granturi federale pentru întreprinderile mici, dar trebuie să îndepliniți standardele de dimensiune care au fost stabilite de SBA pentru diverse industrii. De exemplu, dacă sunteți implicat în orice industrie de comerț cu ridicata, vi se va cere să aveți aproximativ 100 de angajați.

Cele mai bune împrumuturi pentru afaceri noi online

Verificați cele mai bune împrumuturi de afaceri noi oferite de băncile online. Există creditori direcți care operează exclusiv online. Pe lângă bănci, există împrumuturi de afaceri „peer-to-peer” pentru întreprinderile mici. Acesta este un sistem în care împrumuturile și împrumuturile se pot face fără o mare bancă sau alt institut financiar. Investitorii individuali pun bani pentru a finanța împrumuturile pentru debitori și, în schimb, se așteaptă la un profit din investiția lor. Ei își asumă, de asemenea, un anumit risc pentru împrumut. Prin eliminarea băncilor, împrumutatul are acces mai rapid la fonduri, iar investitorii pot câștiga bani. Pentru ca acest lucru să funcționeze pentru dvs., trebuie să faceți ca afacerea dvs. să pară cât mai atrăgătoare posibil, pentru a încuraja creditorii să vă aleagă compania.

Dacă încercați să solicitați un împrumut direct de la un creditor online, asigurați-vă că puteți dovedi capacitatea de a rambursa împrumutul. Chiar veți putea să plătiți înapoi nu numai ceea ce împrumutați, ci și rata dobânzii? Dacă sunteți considerat un „risc mai mare” pentru cele mai bune împrumuturi de afaceri noi, rata dobânzii va fi probabil mare și va trebui să puneți într-adevăr un plan de rambursare bun.

De unde ar trebui să începi? Dacă vrei cu adevărat să știi de unde să obții cele mai bune împrumuturi pentru afaceri noi, vezi ce are de oferit US Business Funding. Profesioniștii implicați în această organizație se străduiesc să ajute proprietarii de afaceri noi și emergenti, precum și companiile mai mari care doresc să se extindă. US Business Funding are o rată de aprobare extrem de mare și vă poate oferi o cotație în doar 60 de secunde.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments