miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiCe trebuie să știți despre cele mai bune rate de împrumut

Ce trebuie să știți despre cele mai bune rate de împrumut

Cum determină creditorii solicitanții calificați pentru cele mai bune rate de împrumut

Termenul unui împrumut este calculat cu ajutorul unui instrument cunoscut sub numele de prețuri bazate pe risc. În esență, stabilirea prețurilor bazate pe risc este un sistem de analiză care determină riscurile pe care le prezentați creditorilor în calitate de potențial împrumutat. Diferiți factori, inclusiv scorul de credit, vârsta și statutul rezidențial sunt câteva dintre măsurile utilizate în calculul final. Când prezentați un risc mai mic ca împrumut, vi se va oferi o rată globală mai bună.

Împrumuturile negarantate sunt concepute pentru persoanele care caută asistență monetară fără a utiliza garanții. Orice persoană, care este un proprietar real sau poate un proprietar de casă, poate împrumuta cantitatea sub această prevedere. Suma furnizată pentru problema împrumutatului este într-adevăr o cantitate minimă de 1.000 de lire sterline și crescută până la 25.000 de lire sterline. Această cantitate este oferită pentru toate clasele deținătorilor de scoruri de credit cu o expresie fixă ​​și scurtă de rambursare. Și, de asemenea, perioada de rambursare este stabilită între șase luni – zece mulți ani cel mult. Deoarece, împrumuturile personale negarantate sunt rapid pentru a declanșa mult mai puține documente sunt adoptate. Mai mult, în această șansă nu este efectuată analiza casei.

Factori care afectează scorul dvs. de credit

Există o mulțime de factori care pot contribui la solvabilitatea ta generală. Chiar dacă această listă nu este deloc exhaustivă, câțiva dintre acești factori includ următorii:

  • Durata istoricului dvs. de credit
  • Capacitate dovedită de a gestiona creditul exprimat prin carduri de credit, împrumuturi anterioare și altele
  • Suma pe care o datorați în medie
  • Tendința dvs. de a obține un nou credit

Cum să obțineți scorul de credit exact înainte de a aplica

Dacă sunteți interesat să înțelegeți mai bine bonitatea dumneavoastră înainte de a solicita un împrumut sau orice tip de credit, există mai multe agenții cu care puteți lua legătura. Creditorii vor folosi oricare dintre aceste agenții pentru a obține o copie a detaliilor dvs. de credit în momentul în care solicitați. Dar, unii dintre ei vor fi mai mult decât bucuroși să vă ofere direct o copie a fișierului dvs. pentru o taxă nominală.

Una peste alta, tarifele tipice nu au fost concepute pentru a înșela solicitanții interesați. De fapt, este departe de asta. În realitate, acestea sunt doar un mijloc pentru un creditor sau un broker de împrumuturi de a oferi o descriere precisă a ratei pentru care sunt probabil calificați clienții tipici.

Când înțelegi mecanismul folosit pentru promovarea unui împrumut, îți scazi și șansele de a fi dezamăgit.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments