vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiAcces facil la linia de credit comercială - Fără împrumuturi cu garanție...

Acces facil la linia de credit comercială – Fără împrumuturi cu garanție personală

Majoritatea antreprenorilor încep o afacere cu doar un capital limitat. Ei se așteaptă să împrumute restul de la bănci sau alte instituții financiare. Un antreprenor poate fie să împrumute fonduri în funcție de capacitatea personală, fie pe baza solidității planului său de afaceri. Aceasta din urmă este de departe cea mai bună opțiune, deoarece menținerea afacerii distincte reduce riscul de faliment personal pentru promotor. Pentru a obține o linie de afaceri de credit fără garanție personală, un antreprenor trebuie să facă câțiva pași.

Pentru a putea beneficia de împrumuturi pentru întreprinderi mici, afacerea trebuie să aibă o identitate separată. Pentru a asigura acest lucru, promotorul trebuie să formeze o societate cu răspundere limitată pentru a conduce afacerea. Mai mult, afacerea trebuie să fie înregistrată la nivel de stat, național sau local. Trebuie obținute toate licențele și permisele necesare. Creditorii verifică, de asemenea, dacă afacerea dvs. are propriul număr de telefon și lista în Pagini Aurii. Acestea sunt criterii destul de simple pe care trebuie să le îndepliniți pentru a-i satisface pe potențialii creditori cu privire la angajamentul dumneavoastră față de afacere.

Încă un alt esențial pentru a obține credit de afaceri negarantat este un plan de afaceri bine prezentat. Când vă scrieți planul de afaceri, țineți cont de faptul că împrumutătorul ar putea să nu fie conștient de industria în care vă aflați. Furnizați suficiente detalii pentru a explica natura industriei și de ce vă așteptați să obțineți profituri frumoase. Odată cu planul de afaceri, trebuie să prezentați o cerere de împrumut. Solicitarea de împrumut trebuie să indice clar pentru ce intenționați să utilizați fondurile și cum plănuiți să rambursați împrumutul. Fiți pregătit să răspundeți la orice întrebări legate de planul dvs. de afaceri. Prin această metodă veți putea obține cu ușurință o linie de credit de afaceri fără garanție personală.

Dacă afacerea dvs. deține proprietăți, cum ar fi bunuri imobiliare sau utilaje, atunci obținerea de credit pentru întreprinderi mici este ușor. Puteți gaja proprietatea la bancă și le puteți cere să elibereze fonduri pentru proiectele dvs. de extindere. Când aveți garanții de oferit, sunteți în măsură să negociați o rată mai mică a dobânzii cu creditorul, deoarece riscul de neplată este mai mic.

Un avans de numerar al comerciantului este, în esență, sancționat pe baza capacității afacerii dvs. de a atrage clienți în mod regulat. În afară de comercianți, și proprietarii de restaurante se pot califica pentru acest împrumut. Un astfel de avans de numerar pentru afaceri va fi extins cu condiția ca fluxul dvs. de numerar să fie regulat. Pentru a vă califica pentru acest tip de împrumut, trebuie să le demonstrați potențialilor creditori că afacerea dvs. atrage un flux regulat de clienți.

Cheia unei linii de credit de afaceri fără garanție personală este un plan de afaceri viabil pe care potențialul creditor îl poate înțelege. Explicând creditorilor modul în care afacerea dumneavoastră va fi diferită de cea a concurenților săi, îi veți putea convinge de soliditatea acțiunii dumneavoastră. Ei vor fi apoi dispuși să vă împrumute fondurile necesare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments