miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturi9 sfaturi de luat în considerare înainte de a aplica pentru un...

9 sfaturi de luat în considerare înainte de a aplica pentru un împrumut personal

Dacă aveți anumite nevoi personale de acoperit, puteți opta pentru un împrumut personal. Există un termen definit pentru care se acordă aceste împrumuturi. Trebuie să plătiți împrumutul imediat ce se termină termenul. Dacă vrei să iei un împrumut personal, asigură-te că ai în vedere 9 lucruri care sunt prezentate mai jos.

1. Optează pentru cea mai bună ofertă

Puteți utiliza acest tip de împrumut pentru o multitudine de scopuri. Îl puteți folosi pentru a face o investiție sau pentru a consolida datoria de pe cardul dvs. de credit, de exemplu. De asemenea, poate doriți să citiți despre alte tipuri de împrumuturi pentru a vă satisface nevoile.

2. Lucrează cel mai bun creditor

Unele surse bune includ creditorii online, uniunile de credit și băncile. Condițiile și rata dobânzii pot fi diferite în funcție de creditorul pentru care optați. Prin urmare, este mai bine să faci cumpărături și să cauți unul care să-ți acopere nevoile.

3. Nu ignora literele mici

Asigurați-vă că cunoașteți termenii împrumutului. Nu uitați să treceți peste literele mici. Pe baza bugetului dvs., ar trebui să decideți dacă termenii de rambursare sunt în regulă pentru dvs. Rețineți că este posibil să fiți nevoit să plătiți și comisioane de întârziere.

Deoarece creditorii sunt plătiți sub formă de dobândă, este posibil să trebuiască să plătiți o taxă în caz de întârziere a plăților.

4. Evaluarea dvs. de credit ar trebui să fie corectă

Rata dobânzii asociată împrumutului dvs. personal poate fi diferită în funcție de scorul dvs. de credit. De exemplu, dacă aveți un scor de credit prost, este posibil să fiți nevoit să plătiți cu 20% mai mult în termeni de dobândă. Prin urmare, este o idee bună să vă asigurați că ratingul dvs. de credit este corect.

5. Luați în considerare taxele de inițiere

Deși veți găsi unii creditori care oferă o rată mai mică a dobânzii, rețineți că aceștia pot percepe o taxă specială care poate crește rata dobânzii. Prin urmare, este mai bine să utilizați un creditor cu o rată mare în loc de unul care ar putea adăuga o taxă de inițiere.

6. Luați în considerare limitele dvs

Asta e important. Înainte de a solicita un împrumut, nu uita să-ți faci o idee mai bună despre situația ta financiară. Cu alte cuvinte, ar trebui să mergi doar pentru o sumă pe care o poți plăti cu ușurință.

7. Luați în considerare retragerile automate

În timpul cercetării dvs., puteți descoperi că unii creditori sunt gata să ofere stimulente dacă le permiteți accesul la contul dvs. bancar pentru retragerea automată a plății împrumutului în fiecare lună.

8. Rambursări

Dacă vă este greu să efectuați plățile, poate doriți să aruncați o privire la celelalte opțiuni pe care le aveți. Puteți modifica condițiile de împrumut? Creditorul este pregătit pentru arbitraj?

9. Rată variabilă sau cotă fixă

Puteți alege o dobândă fixă ​​sau variabilă pentru împrumut? De obicei, un împrumut cu rată variabilă vă permite să începeți cu o dobândă mai mică, dar va implica și riscuri. Odată cu creșterea ratei dobânzii, și rata variabilă va crește. Ca urmare, va trebui să faceți plăți lunare mai mari.

Așadar, poate doriți să luați în considerare aceste 9 sfaturi înainte de a aplica pentru un împrumut personal.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments