vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiUnde să găsești online împrumuturi personale negarantate

Unde să găsești online împrumuturi personale negarantate

În mod normal, creditorii vă vor găsi eligibilitatea printr-o verificare a creditului. De asemenea, poate fi necesar să aveți un loc de muncă cu normă întreagă sau să primiți bani în mod regulat care depășesc un prag stipulat. Suma pe care veți fi eligibil să o împrumutați va depinde de ratingul dvs. de credit, de venitul lunar și de cât vă puteți permite să rambursați.

Dar au trecut vremurile în care trebuia să intri în banca ta și să ceri direct un împrumut personal. În zilele noastre, puteți împrumuta bani de la o rețea de creditori de încredere online – chiar dacă scorul dvs. de credit este scăzut. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că nu veți ajunge să plătiți dobânzi vertiginoase sau comisioane ascunse scumpe, va trebui să cunoașteți locurile potrivite pentru a căuta.

Cel mai bine este să petreceți ceva timp cercetând cei mai de încredere și de încredere creditori online. Există experți financiari cu site-uri web și bloguri care vă pot recomanda în continuare. De asemenea, este o idee bună să citiți postările de pe forum sau recenziile clienților pentru a semnala orice creditori duși sau neautentici – este ușor să fiți prins în acest fel.

Puteți lua în considerare utilizarea unei platforme de creditare care vă poate conecta cu o rețea de creditori care au fost verificați în prealabil. Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi creditori de încredere cu cele mai bune APR (ratele anuale procentuale) pentru a vă asigura că detaliile dvs. rămân protejate și că obțineți cea mai bună ofertă.

Tipul de creditor pe care îl alegeți va depinde de o serie de factori legați de circumstanțele dumneavoastră financiare actuale. A existat o tendință recentă a creditorilor „în ziua de plată”, permițând oamenilor să împrumute sume mici pentru a le plăti până la sfârșitul lunii. Cu toate acestea, multe dintre aceste corecții pe termen scurt sunt cel mai bine evitate, deoarece ratele dobânzilor lor sunt incredibil de ridicate.

Dacă aveți nevoie doar de un împrumut pe termen scurt, cel mai bine este să vă consultați banca sau o sursă de împrumut online de încredere. Cei mai buni creditori vor face publicitate cu rate APR între 5,99% și 35,99%, în funcție de circumstanțele dvs. personale, deci excludeți orice creditori care percep dobânzi anuale mai mari decât aceasta.

Dacă știți că scorul dvs. de credit este scăzut (puteți verifica acest lucru gratuit online folosind un site precum Clear Score), va trebui să găsiți un creditor care îi acceptă pe cei cu istoric de credit slab. Acești creditori vor decide cât de mult poți împrumuta în funcție de alți factori – venitul tău lunar, angajarea de încredere, timpul petrecut la adresă etc.

Rețineți că rambursările întârziate vă vor afecta negativ scorul de credit, așa că nu împrumutați mai mult decât știți că puteți plăti înapoi. Cei mai responsabili creditori vor calcula cât îți poți permite să plătești în funcție de venitul tău lunar, de orice ieșire și de perioada de rambursare aleasă, așa că nu ar trebui să-ți ofere o sumă mai mare decât îți poți permite.

Odată ce ați găsit un site de împrumut personal, va trebui să aplicați pentru a împrumuta bani. Acest lucru va implica de obicei completarea unui formular simplu. S-ar putea să vi se întrebe care este scopul împrumutului, cât trebuie să vă împrumutați și cât timp credeți că vă va dura să îl rambursați.

Odată ce ați introdus aceste detalii, un instrument online ar trebui să calculeze cât vor fi ratele dvs. lunare și cât timp vă va dura să vă rambursați împrumutul. Apoi, va trebui să faceți dovada identității, veniturilor și, eventual, angajării dvs. înainte de a lua o decizie ca răspuns la cererea dumneavoastră.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments