vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiTot ce trebuie să înțelegeți despre împrumuturile pentru ziua de plată

Tot ce trebuie să înțelegeți despre împrumuturile pentru ziua de plată

Un împrumut pentru ziua de plată are într-adevăr multe nume. Unii îl numesc un împrumut în avans în numerar. Câțiva îl consideră un împrumut în avans cu cec. Un alt nume este adesea un împrumut cu cec post-datat. Alții îl numesc un împrumut cu cec cu depozit amânat. Comisia Federală de Comerț din SUA îl numește „numerar costisitor”. Indiferent cum îl numiți, este într-adevăr același lucru: un împrumut mic (în general 50 USD până la 500 USD) pe termen scurt, cu o rată a dobânzii considerabilă.

De ce ați obține un împrumut pentru ziua de plată?

Împrumuturile pentru ziua de plată sunt preferate din mai multe motive. Pentru cei care sunt de fapt în situația de a solicita unul, beneficiile sale depășesc dezavantajele. Și chiar există neajunsuri; cu toate acestea vom analiza aceste aspecte ulterior.

Pentru început, pune-te în pielea persoanei care are nevoie de niște bani rapid. Poate că tocmai ați fost plasat în situația de neinvidiat de a cere brusc niște bani și de a fi luat prin surprindere. S-ar putea să fi avut o factură total neașteptată de îngrijire a sănătății sau poate o factură de reparație a autovehiculelor sau s-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie pe neașteptate, ca în cazul decesului în familie. Unii oameni care doresc fonduri rapide le folosesc pentru a-și plăti cheltuielile zilnice, cum ar fi chiria, alimentele, utilitățile și așa mai departe… Oricare ar fi motivul, aveți nevoie cu disperare de acești bani și pur și simplu nu îi aveți acum.

Este într-adevăr un împrumut pentru ziua de plată ultima ta opțiune? Aveți alte soluții diferite pe care le puteți verifica mai întâi? Ei bine, care sunt adesea meritele împrumuturilor pentru ziua de plată? Să aflăm:

1. Nu ar trebui să fii supus unei verificări de credit.

2. Vei putea completa o cerere personal, la telefon sau pe internet.

3. Procedura durează în mod normal sub 20 de minute.

4. Veniturile împrumutului sunt depuse convenabil în contul dumneavoastră bancar în mai puțin de o zi.

5. Este foarte accesibil, cel puțin pentru început – chiar nu aveți cheltuieli în avans.

6. Este foarte discret – nimeni altcineva nu este implicat în proces.

7. Este sigur – detaliile tale financiare nu sunt discutate cu alții.

Bine, asta are sens. Acestea sunt motive adecvate pentru a scăpa de stresul de a rămâne fără bani. Este într-adevăr o „remediere rapidă”. Veți putea acoperi lipsa și veți continua viața. Și vei putea plăti în următoarea zi de plată, corect? Deci ți-ai rezolvat situația.

De unde ați putea obține un împrumut pentru ziua de plată?

Firmele de împrumut pentru ziua de plată sunt aproape peste tot. Există peste 10.000 de puncte de credit pentru ziua de plată în funcțiune în SUA și sunt răspândite în mod identic pe tot globul. Dacă nu există un punct de vânzare pentru împrumuturi pentru ziua de plată în apropierea dvs., puteți căuta pe internet și puteți descoperi o mulțime de împrumuturi pentru ziua de plată online.

Acești furnizori își desfășoară activitatea pentru a „ajuta” oamenii cu nevoi financiare extreme. Ei acordă astfel de împrumuturi persoanelor fizice care nu pot obține banii de care au nevoie în niciun alt loc. Să facem acum profilul unei firme care furnizează împrumuturi pentru ziua de plată ca parte a afacerii lor de servicii financiare – Money Mart.

Money Mart a fost promovat practic ca alternativă la bănci. Orele lor s-ar extinde peste orele bancare și s-ar situa în locații mult mai accesibile decât băncile. Ei pot încasa cecuri chiar și atunci când băncile au fost închise, iar oamenii nu ar trebui să călătorească foarte departe pentru serviciile lor. Ar fi trebuit să fie pe drumul corect de astăzi, au 1.700 de locații în Canada, SUA și Marea Britanie

Un client obișnuit al Money Mart este de fapt un individ mediu care lucrează, 32 de ani (82% din clientelă are mai puțin de 45 de ani) și este angajat în prezent, având un câștig anual de aproximativ media națională. Acești clienți merg la Money Mart datorită serviciului lor rapid, locațiilor lor ușoare și orelor de funcționare prelungite. Antreprenorii de la Money Mart avuseseră dreptate – ideile lor principale sunt totuși adevărate în zilele noastre.

De când au inclus avansurile în numerar în ziua de plată în serviciile lor monetare, ei și-au creat o nișă foarte frumoasă pe piață. Dar cu siguranță nu sunt singura alegere. Astăzi puteți găsi cel puțin una, și de obicei mai multe, facilități de împrumut pentru ziua de plată în aproape fiecare comunitate.

De ce anume ați alege să nu obțineți un împrumut pentru ziua de plată?

Acum că am cercetat oportunitatea împrumuturilor pentru ziua de plată, să aruncăm o privire corectă asupra dezavantajelor. Peste tot în Statele Unite ale Americii, guvernele de la aproape toate nivelurile se uită la canalele de împrumut pentru ziua de plată cu îngrijorare crescândă. Mulți oameni simt că profită la maximum de persoanele cu venituri mici, aflate în dificultăți financiare. Unii ajung până la a-și exprima că „pradă” de ei. Argumentul lor este că îndeplinesc o cerință și nu efectuează nimic ilegal. Deci dezbaterea continuă – să examinăm de ce.

Îți amintești când ai crezut că ți-ai rezolvat dificultățile și că poți să mergi mai departe cu rutinele tale? Ei bine, ce se întâmplă dacă, probabil, următorul tău salariu, după cheltuielile planificate, nu a fost suficient de bun pentru a plăti obligația?

Dacă poate ați rămas fără probleme încă o dată, nu trebuie să fiți tulburați – împrumuturile pentru ziua de plată sunt prelungibile sau reînnoibile. Această procedură se numește „rulover” și, atunci când faci același lucru de prea multe ori, poate ajunge să te coste o mulțime de bani. Să studiem o ilustrație: Să spunem că ați împrumutat 100 USD pentru 2 săptămâni (până la următoarea zi de plată). Dați un cec furnizorului de împrumut pentru 115 USD (inclusiv taxa dvs. de 15 USD). Rata anuală procentuală a acelui împrumut este de fapt de 391%! Dacă poate nu puteți plăti cei 115 USD la data scadenței, puteți reporta împrumutul pentru încă câteva săptămâni. Dacă, probabil, reportați împrumutul de 3 ori, comisionul de împrumut va ajunge la 60 USD pentru un împrumut de 100 USD. Acesta este un interes destul de substanțial, nu crezi?

Acestea sunt detaliile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când decideți dacă un împrumut pentru ziua de plată în avans în numerar este soluția ideală în situația dumneavoastră particulară. Cu siguranță, costul împrumutului este substanțial, dar îți oferă fondurile de care ai nevoie, oricând ai nevoie, evitând astfel o mulțime de tensiuni și necazuri. Este destul de adevărat în consumism în zilele noastre că comoditatea te va costa bani. Cu toate acestea, merită atât de mult? Aceasta este o întrebare la care va trebui să răspundeți pe cont propriu.

Împrumuturile pentru ziua de plată tind să fie controversate – cu toate acestea, ele satisfac o necesitate

În acest moment, evident, am prezentat ambele părți ale discuției – și este într-adevăr o dezbatere mare în ultima vreme. Prin urmare, cu ce petrecere vei merge? Asta depinde de situația ta actuală. În cazul în care trebuie pur și simplu să-l ai și nu ai cu adevărat altă opțiune, atunci un împrumut pentru ziua de plată este probabil cel mai prudent pentru tine. Cel puțin, vei fi în măsură să-ți păstrezi liniștea sufletească, chiar și atunci când te costă ceva bani.

Când ajungi în acest scenariu, folosește-l ca o șansă de a învăța. Rețineți că aproape că nu există greșeli – pur și simplu lecții. Când este esențial să obțineți un împrumut pentru ziua de plată, asigurați-vă că nu îl faceți de mai multe ori – atunci când va deveni o problemă. De asemenea, între timp, încercați să creați un fond de criză, astfel încât să puteți acoperi acele cheltuieli neprevăzute. Deveniți un bun manager financiar. Atunci ai avea o alternativă și, de asemenea, nu ar trebui să depinzi de un împrumut pentru ziua de plată ca fiind „ultima ta soluție”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments