miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiStrategii pentru a vă reînnoi speranța de a obține împrumuturi pentru mașini...

Strategii pentru a vă reînnoi speranța de a obține împrumuturi pentru mașini cu credit rău

Te confrunți cu o respingere constantă din cauza istoricului tău de credit prost? Crezi că dobânzile scăzute sunt doar rezervate persoanelor cu credit bun? Crezi că cumpărarea unei mașini este doar un vis îndepărtat pentru tine?

Ei bine, această informație vă poate oferi ușurare și vă poate crește substanțial șansele de a obține un împrumut auto la prețuri accesibile. Luna trecută, Reuters a publicat un articol intitulat „Cremitatorii auto ușurează standardele și condițiile de creditare pentru a stimula împrumuturile”. Se menționează că creditorii consideră împrumuturile auto sigure în comparație cu împrumuturile ipotecare și cardurile de credit. De asemenea, creditorii oferă acum condiții de credit îndulgenți din cauza cererii slabe de credit. Unul dintre birourile de credit, Experian, a menționat că procentul de credite auto noi oferite debitorilor subprime a crescut cu 11,4% în acest trimestru față de anul trecut. Aceasta înseamnă că persoanele cu credite slabe pot chiar să cumpere o mașină nouă fără probleme.

Așadar, obținerea de împrumuturi pentru mașini necorespunzătoare a devenit posibilă astăzi. Nu există un moment mai potrivit pentru a cumpăra mașina pe care o alegeți. Dar, încă nu sunteți sigur că obțineți un împrumut pentru mașină la preț accesibil? Dacă încă aveți îndoieli, utilizați aceste strategii și nu numai să obțineți aprobarea instantanee pentru împrumutul dvs. auto cu credit rău, ci și să beneficiați de cele mai mici rate posibile.

Pregătirea este cheia

Cumpărarea unei mașini este o decizie majoră, deoarece cheltuiți economiile de o viață pe ea. Este un angajament de a efectua plăți regulate. Pur și simplu nu poți merge la un dealer fără o cercetare amănunțită. Așadar, înainte de a cumpăra o mașină sau de a aplica pentru un împrumut auto, iată câteva lucruri importante care necesită atenția ta.

În primul rând, curățați-vă finanțele

Ori de câte ori doriți să cumpărați o mașină, nu vă grăbiți să luați o decizie. Trebuie să semnezi linia punctată numai după ce ești sigur în ce te bagi. Au existat cazuri în care creditorii au păcălit debitori inofensivi sub pretextul unui scor de credit rău.

Este întotdeauna important să vă studiați raportul de credit înainte de a vizita biroul creditorului. Puteți obține o copie anuală gratuită a raportului dvs. de credit de la annualcreditreport.com. Studiați toate intrările și disputați pentru orice tranzacții și erori nejustificate. Este un fapt cunoscut că birourile de credit comit greșeli în timp ce calculează scorurile dvs. de credit. Vă puteți îmbunătăți creditul eliminând toate erorile. De asemenea, începeți să faceți plăți pentru datoriile dvs. Chiar dacă vă puteți achita câteva dintre datoriile, va avea un impact pozitiv asupra scorului dvs. de credit. A face toate acestea necesită timp și de aceea trebuie să vă planificați cuprinzător achiziția mașinii și să evitați o decizie pripită.

Avans pentru reducerea ratelor dvs

Suma inițială pe care o plătiți pentru cumpărarea unei mașini poate fi o modalitate utilă de a reduce ratele dobânzilor. Efectuarea unui avans substanțial de zece până la douăzeci la sută poate reduce suma împrumutului și, prin urmare, riscul creditorului. De asemenea, creditorul va fi asigurat de stabilitatea dumneavoastră financiară. Acest lucru vă va reduce cu siguranță costul împrumutului auto.

Co-semnatar – Un gând reconfortant pentru creditor

Când aveți pe cineva care să semneze în comun contractul dvs. de împrumut auto, creditorul este asigurat de banii lui. Acest lucru se datorează faptului că o poate obține de la cosemnatar dacă pierdeți plăți. Găsirea unui cosemnatar este puțin dificilă, dar dacă reușești să reușești unul, ar face minuni pentru împrumutul tău auto.

Dacă pur și simplu nu puteți găsi un cosemnatar, puteți beneficia de împrumuturi auto fără cosemnatar, care vin cu dobânzi puțin mai mari. Cu toate acestea, este important să vă epuizați toate opțiunile înainte de a opta pentru împrumuturi auto fără co-semnatari.

Împrumuturi online pentru autovehicule cu credit rău – O opțiune mai bună

Un împrumut auto online cu credit rău vă oferă opțiunea de a obține un împrumut auto fără a părăsi confortul casei dumneavoastră. Puteți aplica conectându-vă la computer. Companiile de finanțare online a mașinilor sunt o alegere perfectă, deoarece băncile nu distrează oamenii cu credite slabe. Pentru a beneficia de bani de la o uniune de credit, trebuie să fii membru al acesteia. Când solicitați un împrumut auto de la o companie de finanțare auto online, aveți opțiunea de a compara mai multe cotații de împrumut auto. Acest lucru nu este posibil atunci când beneficiați de finanțare dealer.

De asemenea, companiile de finanțare auto online lucrează cu mai mulți creditori sub-prime, ceea ce le facilitează procesarea cererii de împrumut auto. Acest lucru vă îmbunătățește drastic șansele de a obține un împrumut auto cu dobândă scăzută.

Cum să alegi împrumuturile pentru mașină cu credit rău?

Alegerea unui împrumut auto cu credit rău este ușor dacă citiți cu atenție contractul de împrumut auto. Este esențial să nu vă concentrați doar pe rate scăzute ale dobânzii, ci să priviți imaginea de ansamblu. Calculați raportul anual procentual (APR) care vă va spune rata dobânzii pentru un an întreg în loc de rata lunară obișnuită. De asemenea, ia în considerare taxele precum comisioanele de inițiere a împrumutului și alte cheltuieli diverse, care vă vor oferi o idee mai bună despre costul împrumutului auto.

Verificați dacă există penalități de plată anticipată, deoarece vă poate crește semnificativ cheltuielile dacă decideți să vă achitați anticipat împrumutul. Asigurați-vă că creditorul este un nume reputat în industria finanțării auto.

Un pic de prudență vă poate duce un drum lung în asigurarea celei mai bune opțiuni de împrumut auto. Creditul prost nu este niciodată o problemă dacă știi cum să o rezolvi. Aceste strategii și indicii importante vă vor ajuta să obțineți aprobarea ușoară a cererii de împrumut auto.

Amintiți-vă că creditul rău este doar istoricul dvs.; este în mâinile tale să-ți scrii viitorul. Ieși acolo și transformă-ți visul mașinii în realitate!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments