vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiObțineți împrumuturi în avans în numerar pentru afaceri imediat

Obțineți împrumuturi în avans în numerar pentru afaceri imediat

Obținerea unui avans de numerar pentru afaceri este simplă și ușoară pentru majoritatea întreprinderilor mici și chiar și pentru cele care au scoruri de credit slabe. Deși acest lucru nu se aplică împrumuturilor bancare, acestea sunt cerințele creditorilor privați, iar creditorii privați sunt printre principalii finanțatori în acest moment.

Majoritatea proprietarilor de afaceri care caută finanțare și nu cunosc cerințele și evoluțiile actuale ale sectorului financiar, vizitează banca locală. Acesta este modul în care oamenii cred că trebuie să se obțină un împrumut, prin intermediul băncii. Cu toate acestea, băncile nu sunt foarte entuziasmate de finanțarea afacerilor mici și, ca urmare, a apărut o industrie cu totul nouă pentru a satisface cererea.

Creditorii privați umple adesea golul dintre afaceri și bănci. Există un segment foarte mare de întreprinderi mici care sunt blocate la mijloc, care nu se califică pentru împrumuturi bancare și totuși necesită finanțare. Creditorii privați umple acest gol, oferindu-le multora dintre ei avansul de numerar de afaceri atât de necesar în SUA.

Serviciile oferite de creditori privați

Finanțarea oferită de creditorii privați este de obicei cunoscută ca MCA sau împrumuturi în avans în numerar ale comerciantului. Aceste tipuri de împrumuturi sunt împrumuturi pe termen scurt, care au o durată maximă de 12 luni. Opțiunile de rambursare sunt ușoare și flexibile, iar proprietarii de întreprinderi mici pot colabora cu finanțatorul pentru a stabili metoda care se potrivește cel mai mult cerințelor lor.

Procesul de aplicare pentru a solicita un avans de numerar pentru afaceri este simplu și rapid, finanțatorul privat solicitând în general informații de bază și mult mai puțin decât cele ale băncilor. Informațiile de bază solicitate de către creditorii privați pentru a furniza un MCA sunt cele menționate aici.

1. Câți ani are afacerea

2. Vânzarea lunară brută a afacerii

3. Cât necesită

4. Scopul fondurilor și anume capitalul de lucru, extinderea afacerii, achiziționarea de stocuri, achiziționarea de echipamente etc.

5. Dacă proprietarul afacerii are alte împrumuturi și dacă este în faliment.

Acestea sunt câteva dintre tipurile de întrebări de bază la care ar trebui să răspundă un proprietar de afaceri mici care solicită un MCA. Diferența remarcabilă dintre o cerere de MCA și împrumuturi bancare este faptul că băncile solicită informații detaliate legate de situațiile financiare. Creditorii privați au nevoie practic de o imagine amplă a realităților de bază ale afacerii care solicită împrumutul. Spre deosebire de bănci, toate deciziile nu se bazează pe declarațiile întreprinderii mici.

În timp ce băncile și creditorii privați pot avea un mod diferit de a privi lucrurile, creditorii privați au grijă să se asigure că realitățile de bază ale afacerii mici sunt așa cum ar trebui să fie. Băncile se bazează foarte mult pe situațiile financiare atunci când ajung la o concluzie legată de finanțarea unei afaceri.

Caracteristicile procesului de solicitare a împrumutului MCA

Deși este posibil să fiți întrebat despre scorul dvs. de credit chiar și atunci când veți aplica pentru finanțare privată. Scorul de credit nu este un factor determinant pentru un MCA. Aceste împrumuturi sunt împrumuturi negarantate și, în consecință, nu sunt necesare garanții și garanții.

Atunci când scorurile de credit, garanțiile și titlurile de valoare nu rețin întreprinderile mici, posibilitatea de a obține finanțare este mult mai mare. Acestea sunt punctele slabe de bază ale majorității întreprinderilor mici, care le împiedică capacitatea de a obține finanțare în mare parte. Când aceste zone slabe sunt îndepărtate dintre proprietarul unei mici afaceri și finanțarea pe care o caută, procesul devine mult mai ușor pentru ei.

Garanția este ceva pe care majoritatea proprietarilor de afaceri mici le este greu să-l arate. În mod obișnuit, doar cu un creditor privat se poate aștepta ca proprietarul unei mici afaceri să primească un avans în numerar pentru afaceri cu un credit prost.

O altă caracteristică excelentă este faptul că proprietarii de afaceri mici pot primi foarte repede finanțarea de care au nevoie. Cel mai rapid un proprietar de afaceri poate primi banii în contul său de afaceri este de 48 până la 72 de ore, din momentul în care depune o cerere completă. Cel mai târziu, acest interval de timp ar fi de o săptămână sau două. Băncile, pe de altă parte, nu se grăbesc în mod special să ofere finanțare pentru afaceri, iar un interval de timp realist ar fi de câteva luni pentru a primi banii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments