vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiObținerea de împrumuturi personale fără verificări de credit: oportunitate de împrumut pentru...

Obținerea de împrumuturi personale fără verificări de credit: oportunitate de împrumut pentru debitorii cu credite neperformante

Există o convingere generală că cei dintre noi cu scoruri de credit cu adevărat groaznice vor găsi imposibil să-și asigure un împrumut. Dar, de fapt, odată cu creșterea opțiunilor disponibile de la creditorii specialiști online, este posibil să obțineți niște împrumuturi personale mici fără verificări de credit.

Poate părea un risc major pentru creditori să acorde împrumuturi fără a verifica istoricul de credit al solicitantului – și acest lucru este cu siguranță adevărat. Ca urmare, există unele compromisuri pe care solicitanții trebuie să le facă dacă doresc să obțină aprobarea în ciuda creditului prost.

Dar care sunt condițiile speciale pe care trebuie să le accepte o cerere atunci când aplică pentru acest tip de împrumut personal? Și cum poate un creditor să acorde aprobarea cu atâta încredere atunci când este în mod clar expus unui risc major?

Fără verificări de credit: nebun sau înțelept?

Orice creditor care acceptă riscul de a-și asuma fără îndoială debitori cu credit rău a calculat deja șansele de a obține un profit din tranzacție. Amintiți-vă, niciun creditor nu intră într-un acord de împrumut cu ochii închiși, așa că acordarea de împrumuturi personale fără verificări de credit este o opțiune de împrumut strategic luată cu atenție.

Simplul fapt este că statisticile arată în mod constant că debitorii sunt mai interesați să-și reconstruiască reputația de credit decât să ia banii și să alerge. Și, în orice caz, un procent mare dintre debitorii de credite neperformante de astăzi sunt debitori onești care au căzut victimele colapsului economic de acum patru ani. Deci, obținerea aprobării, în ciuda creditului prost nu este un risc atât de mare.

De asemenea, scorurile de credit nu au fost niciodată un aspect major al procesului de aprobare, așa că, dacă vreo parte a acestuia trebuie renunțată pentru a face un împrumut personal mai rapid de accesat, riscul minim este asociat cu verificarea creditului.

Limitări privind împrumuturile

Dar creditorii nu sunt pe cale să acorde un împrumut de 50.000 USD cuiva care nu este complet verificat. Ei au stabilit limite clare pentru mărimea împrumutului personal, fără verificări de credit oferite pentru sume mici de la doar 100 USD la 1.500 USD. În plus, acestea vin cu o dobândă foarte mare pentru a le proteja în continuare de pierderi.

Nu există niciun mister în privința acestor limite, limita inferioară de împrumut asigurând pierderile maxime menținute la un nivel scăzut. Aceasta înseamnă că oferirea aprobării în ciuda creditului prost este într-adevăr de folos acelor solicitanți care trebuie să plătească anumite cheltuieli de urgență sau datorii. Poate, o factură de spital sau o notificare finală privind întârzierea plății ipotecare, de exemplu.

Pentru debitori, împrumutul mic nu ajută la presiunea de rambursare a acestor împrumuturi personale atunci când sunt percepute dobânzi mari (25%), iar un termen de rambursare este de doar 14 zile.

Credite pentru ziua de plată și avans în numerar

Faptul este că aceste împrumuturi sunt mai bine cunoscute ca împrumuturi pentru ziua de plată sau ca împrumuturi în avans în numerar. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt acordate împotriva unui salariu iminent, și nu pe baza unei perioade lungi de rambursare. Oferirea de împrumuturi personale fără verificări de credit înseamnă că aprobarea este aproape sigură, doar dovada că următorul cec este suficient de mare pentru a acoperi suma împrumutată, plus dobânda.

Rambursările sunt, de obicei, complete dintr-o singură mișcare, o politică care protejează, de asemenea, creditorul, deoarece există mai puține șanse ca împrumutatul să rămână în urmă sau să nu rămână în plată. În plus, deși oferă aprobare în ciuda creditului prost, probabilitatea de a-și primi banii înapoi este aproape garantată.

Totuși, este esențial ca împrumutatul să bugeteze pentru tranzacție, cu un împrumut personal de 1.500 USD care necesită rambursare de 1.875 USD – o sumă foarte mare de luat dintr-un singur salariu.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments