miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiLucruri pe care trebuie să le știți despre împrumuturile pentru ziua de...

Lucruri pe care trebuie să le știți despre împrumuturile pentru ziua de plată

Împrumuturile pentru ziua de plată, deseori numite împrumuturi salariale sau împrumuturi în avans în numerar, sunt împrumuturi pe termen scurt, cu o sumă relativ mică, cu asigurarea că vor fi rambursate de îndată ce împrumutatul își primește salariul sau ziua de plată. Împrumuturile pentru ziua de plată sunt, în general, pentru o perioadă de una sau două săptămâni, deoarece sunt împrumutate pentru nevoie instantanee de bani și urmează să fie rambursate după sosirea următoarelor salarii. Împrumutații trebuie să furnizeze un cec postdatat al sumei care trebuie plătită creditorilor. Dacă în ziua în care suma în numerar nu este primită de către împrumutat, creditorii sunt eligibili să depună cecul în conturile lor respective, ceea ce în cazul în care respingerea poate duce la o creștere a sumei plătite din cauza penalităților de respingere a cecului împreună. cu efectul perioadei de preaviz expirând. Împrumutații pot folosi, de asemenea, medii electronice pentru a primi și a plăti suma.

Cine sunt eligibili pentru a obține împrumuturi pentru ziua de plată?

Împrumutații trebuie să aibă un cont bancar și o sursă stabilă de venit cu ID-urile lor de identificare pentru a obține un împrumut pentru ziua de plată, care să asigure că persoana este suficient de demnă de încredere pentru a plăti înapoi suma împrumutului, deoarece este angajată și câștigă.

Creditori în ziua de plată

Împrumuturile pentru ziua de plată sunt oferite fie de un magazin de împrumuturi de plată, fie de magazinele care oferă alte servicii financiare. Pentru a preveni ratele nerezonabile și excesiv de mari ale dobânzilor asupra acestor împrumuturi de către creditori, unele jurisdicții limitează DAE, adică rata procentuală anuală pe care orice creditor o poate percepe.

Compensație pentru ziua de plată și rambursare

În unele cazuri, împrumutul pentru ziua de plată se dovedește a fi încărcat pe viață, deoarece poate ajunge într-o măsură în care devine imposibil să rambursați întreaga sumă pe care ați împrumutat-o, deoarece suma devine inaccesibilă. Acest caz apare în general atunci când ratele dobânzilor sunt din ce în ce mai mari și nu puteți plăti suma finală de fiecare dată. Suma devine în general inaccesibilă atunci când singura modalitate de a o plăti este să luați un alt împrumut. Uneori, compania este responsabilă pentru situație, deoarece acordă împrumut unei persoane care este deja prinsă în alte împrumuturi, sau nu se află într-o stare financiară adecvată, într-un astfel de caz, persoana poate cere o rambursare sau o compensație, după ce a dovedit că compania nu l-a tratat corect. A trata nedrept înseamnă a sugera idei, planuri sau scheme greșite, care l-au adus pe împrumutat într-un stadiu în care este înconjurat de crize financiare.

Împrumutatul poate dovedi că societatea a fost responsabilă pentru suma care a obținut statutul inaccesibil pentru el, deoarece împrumută împrumutul, chiar și după ce a văzut înregistrările cecurilor respinse și starea financiară a împrumutatului, suma este acum atât de mare încât consumă mai mult de jumătate din venitul său, făcându-i imposibil să ramburseze. Prin urmare, împrumutatul poate cere compensarea sau rambursarea sumei.

Întrebarea care se pune acum este ce sumă ar trebui solicitată pentru despăgubire, aceasta depinde în totalitate de situația actuală. Era clar pentru creditor că suma devine inaccesibilă pentru client și, dacă era așa, atunci de ce împrumutatul încă împrumuta bani? Suma după care împrumuturile au devenit prea mari pentru a fi rambursate de către consumator ar trebui rambursată sau compensată.

Deși clientul nu este probabil să primească întreaga sumă rambursată, dar poate cere cât de mult poate și lasă justiția să decidă în continuare. Mai întâi, clientul poate cere pur și simplu eliminarea împrumuturilor inaccesibile din contul său de credit și rambursarea tuturor dobânzilor pe care le-a plătit.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments