vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiÎnțelegerea totul despre împrumuturile cu decontare structurată

Înțelegerea totul despre împrumuturile cu decontare structurată

Puteți obține împrumuturi structurate de decontare în aproape toate statele din SUA. În cea mai mare parte, oamenii intră în acorduri structurate pentru a obține despăgubiri de la companii sau persoane fizice după procese. Această compensație se plătește pe o perioadă de timp stabilită și în rate egale. Aceste rate sunt în mare parte sub forma unui contract de asigurare de viață care poate fi folosit și ca garanție pentru obținerea de împrumuturi. Procedura de aplicare pentru credite structurate de decontare este ușoară și rapidă.

Cerințe preliminare

Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut, atunci trebuie mai întâi să înțelegeți tipul de decontare structurată pe care o aveți. Ar fi o greșeală să solicitați un împrumut atunci când decontarea dvs. structurată are o clauză conform căreia nu puteți contracta pârghii financiare sau împrumuturi folosind documentul ca garanție. Cu toate acestea, dacă nu există astfel de restricții prezente, atunci puteți aplica pentru împrumut. Permisiunea instanței va fi totuși necesară dacă s-a ajuns la o înțelegere conform instrucțiunilor acesteia.

De asemenea, va trebui să solicitați permisiunea inculpaților și a asigurătorului dacă ați ajuns la o înțelegere extrajudiciară pentru procesul dumneavoastră de vătămare corporală. Puteți începe imediat procesul de solicitare a împrumutului odată ce sunteți sigur că nu există restricții sau probleme legale.

Aplicație

Instituția financiară sau banca vă poate accepta cererea de împrumut după examinarea și evaluarea tuturor documentelor. Procesarea poate dura 90-120 de zile în unele cazuri. Pe de altă parte, vânzarea anuității nu va dura atât de mult timp, deoarece puteți obține bani în 45 de zile sau mai puțin.

Va trebui să plătiți taxe odată ce cererea dvs. a fost procesată și împrumutul aprobat. Această taxă și alte taxe și câteva jurisdicții deduc, de asemenea, un anumit impozit pe venit pe suma împrumutului. Cu toate acestea, puteți cheltui suma împrumutului în funcție de nevoile dvs. și o puteți plăti înapoi cu plăți de anuitate.

Comparație cu vânzările de decontare

Ar trebui să comparați vânzarea acordului de decontare cu plata împrumutului dumneavoastră. Dacă trebuie să vindeți o anuitate, atunci este posibil să fiți nevoit să plătiți mai multe taxe și ar exista și o oarecare deducere a impozitelor. Acest lucru va înceta acordul dvs. de decontare și nu veți primi nicio plată în viitor. Dacă luați împrumut pe decontare structurată, atunci planul dvs. inițial de decontare va rămâne intact, dar va trebui să vă rambursați împrumutul cu aceste plăți.

Majoritatea cumpărătorilor de anuități cumpără doar 50% din decontări, dar majoritatea împrumuturilor sunt repartizate pe aproape 100% din planul de plată. Acest lucru oferă o pârghie mult mai bună tuturor celor care contractează împrumuturi, deoarece pot cheltui pe un număr de opțiuni, inclusiv investiții în proprietate.

Verificați acreditările creditorilor de împrumuturi structurate de decontare pe care îi luați în considerare. De preferință, angajați un avocat, deoarece acesta poate examina actele de contact ale împrumutului înainte de a le semna și se vor asigura că înțelegeți termenii împrumutului, dobânda și alte condiții. Verificați, de asemenea, eventualele costuri și taxe ascunse care nu au fost discutate în etapele inițiale. Familiarizați-vă cu ratele dobânzilor actuale ale împrumuturilor structurate de decontare pentru a vă asigura că nu vi se percepe rate scandalos de mari.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments