vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumuturi pentru moștenire - Ce sunt și ar trebui să obțineți unul?

Împrumuturi pentru moștenire – Ce sunt și ar trebui să obțineți unul?

Împrumuturile pentru moștenire nu sunt de fapt împrumuturi. În schimb, ele sunt avansuri în numerar oferite moștenitorilor cu drept la bunuri și bunuri personale deținute în succesiune. Probatul este procesul legal folosit pentru a valida Ultima voință și testament al defunctului. În cazurile în care defuncții mor fără testament (intestata), testarea este utilizată pentru a determina moștenitorii de drept și pentru a se asigura că distribuirea activelor este gestionată în conformitate cu legile succesiunii.

 

Împrumuturile pentru moștenire sunt, în general, rezervate pentru moștenitorii care au dreptul la 15.000 USD sau mai mult. Două surse principale de finanțare oferă numerar pentru avansuri la moștenire – companiile de creditare a moștenirii și investitorii privați. În unele cazuri, investitorii privați vor oferi avansuri în numerar atunci când activele moștenire sunt evaluate sub 15.000 USD.

 

Sursele de finanțare percep, în general, o taxă care este dedusă la momentul plății. Comisioanele pot varia între 10 și 40% din suma împrumutată. Destinatarul nu este responsabil pentru rambursarea către sursa de finanțare. În schimb, restituirea se face împrumutătorului atunci când succesiunea se stabilește.

 

Este important să realizăm că sursele de finanțare implică un risc substanțial atunci când acordăm împrumuturi pentru moștenire. În cazul în care proprietatea nu dispune de fonduri suficiente pentru a rambursa avansul în numerar, sursa de finanțare nu are niciun recurs legal. Excepția de la această regulă este dacă sursa de finanțare poate furniza dovezi suficiente care să demonstreze că destinatarul a furnizat informații false cu privire la avere.

 

Datorită factorului de risc ridicat, sursele de finanțare reputate necesită o documentație substanțială cu privire la activele disponibile ale patrimoniului. Destinatarului i se va cere să furnizeze o copie a testamentului și a certificatului de deces al defunctului, împreună cu informații pertinente despre avere.

 

Sursele de finanțare necesită de obicei informații de contact pentru administratorul proprietății și pentru avocatul de succesiune. Aceste persoane vor valida identificarea destinatarului și dreptul la bunurile imobiliare.

 

Alte formulare care pot fi necesare atunci când obțineți împrumuturi de moștenire includ: petiție pentru succesiune și Declarație de inventar și evaluare. Dacă imobilele sunt folosite ca garanție, sursa de finanțare necesită de obicei o copie a contractului de vânzare sau a acordului de listare.

 

Beneficiarii împrumuturilor succesorale vor trebui, de asemenea, să furnizeze informații personale. Majoritatea surselor de finanțare necesită un raport de credit actual pentru a determina dacă beneficiarul are vreo taxă restante sau garanții creditoare, pensie pensie pentru copii restante, faliment în așteptare sau chestiuni legale care ar putea împiedica rambursarea avansului în numerar.

 

Beneficiarii sunt obligați să își cedeze drepturile de moștenire sursei de finanțare în schimbul unei plăți forfetare în numerar. Prin urmare, este imperativ să investighezi amănunțit sursa de finanțare înainte de a semna un contract. Verificați cu Better Business Bureau, efectuați cercetări online și contactați recomandările furnizate de sursa de finanțare.

 

Deși poate fi dureros să așteptați fondurile de moștenire suspendate în succesiune, este important să cântăriți avantajele și dezavantajele acestui tip de tranzacție. Contactați cel puțin trei sau patru surse de finanțare pentru a determina costul real al obținerii unui avans de numerar. Dacă aveți dreptul la 100.000 USD și creditorul percepe 40%, aceasta se ridică la 40.000 USD. Chiar vrei să dai patruzeci de mii cuiva doar pentru a avea banii tăi acum?

 

Nu există nicio îndoială că împrumuturile de moștenire pot fi un har salvator. Asigurați-vă că vă cântăriți cu atenție opțiunile și luați cea mai bună decizie financiară pentru situația dvs.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments