vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumuturi pentru întreprinderi mici pentru proprietarii de afaceri mici

Împrumuturi pentru întreprinderi mici pentru proprietarii de afaceri mici

Fiecare american visează să aibă propria afacere și, deși cei mai mulți dintre noi nu vor fi niciodată giganți corporativi, mulți dintre noi își pot atinge mai ușor obiectivul de a avea propria noastră afacere mică. Cu siguranță va însemna o dedicare de energie și un angajament de ore lungi pentru a face acest vis realitate, dar ceea ce majoritatea dintre noi nu realizăm este că va necesita și un împrumut pentru întreprinderile mici. Este posibil să avem nevoie de o finanțare inițială pentru a deschide ușile noului nostru magazin de hardware sau frizerie sau este posibil să avem nevoie de un împrumut pentru afaceri mici pentru a menține centrul nostru de grădinărit în funcțiune pe parcursul sezonului lung de iarnă.

Oricare ar fi motivele împrumutului nostru pentru întreprinderile mici, există anumite cerințe pe care orice bancă sau instituție financiară ne va cere să le îndeplinim înainte de a ne împrumuta înapoi o parte din banii pe care i-am depus la ei de-a lungul anilor. Aceste cerințe pot fi rezumate ca fiind eligibile și solvabile în ochii băncilor și instituțiilor financiare. Odată ce putem face acest lucru, putem fi eligibili pentru o serie de forme de împrumuturi pentru afaceri mici pentru a fi antreprenori de succes.

Administrația pentru afaceri mici a guvernului federal este o sursă de fonduri pentru împrumuturile pentru afaceri mici. Ele pun la dispoziție sume de bani garantate pentru ca băncile să le furnizeze întreprinderilor mici care îndeplinesc criteriile menționate mai sus. Unul dintre cele mai comune împrumuturi pentru întreprinderi mici se numește împrumut 7 (a). Aceasta se referă la secțiunea 7 (a) din Legea pentru afaceri mici și autorizează agenția să ofere o serie de opțiuni de asistență financiară proprietarilor de întreprinderi mici. Băncile și alte instituții comerciale de creditare pot accesa aceste fonduri pentru a le oferi întreprinderilor mici eligibile și, în timp ce banca împrumută banii, Administrația pentru Afaceri Mici garantează plata în cazul în care creditorul nu a acceptat împrumutul.

Pentru a deveni eligibilă pentru un împrumut pentru întreprinderi mici, afacerea trebuie să poată demonstra că are capacitatea de a rambursa banii împrumuți. Aceasta înseamnă că o companie trebuie să poată prezenta băncii dovada veniturilor și clienților în cantități suficiente încât să nu mai poată continua să funcționeze, dar să poată, de asemenea, să ramburseze orice bani împrumutați în același timp. Odată ce aceste informații sunt prezentate băncii, ei pot evalua apoi eligibilitatea cererii de împrumut pentru întreprinderi mici.

Al doilea criteriu, fiind solvabil, este puțin mai complex și implică cercetarea băncii asupra companiei și a directorilor săi pentru a vedea dacă aceștia au un istoric dovedit de a-și plăti facturile în trecut. Un document care poate fi solicitat se numește „Declarație de istoric personal” de la fiecare proprietar sau operator al companiei pentru a verifica aceste informații.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments