vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiÎmprumuturi neperformante Vs Proprietatea Băncii REO - Cum diferă?

Împrumuturi neperformante Vs Proprietatea Băncii REO – Cum diferă?

Pentru ca investițiile imobiliare să funcționeze pentru dvs., trebuie să luați întotdeauna în considerare condițiile economice care dictează ce tip de investiție imobiliară este cea mai bună alegere la un moment dat. Îți cunoști elementele de bază? Ce sunt proprietățile REO deținute de bancă sau împrumuturile neperformante? Care este diferența dintre cele două? Este destul de simplu într-adevăr.

Atât creditele neperformante, cât și proprietățile REO deținute de bancă sunt copiii nefericiți ai căderii economice. Pe măsură ce criza economică trece, la fel și pierderea caselor, deoarece proprietarii de case care se luptă nu pot ține pasul cu împrumuturile și creditele ipotecare.

O adaptare a rimei pentru copii binecunoscute „Întâi vine un împrumut neperformant, apoi o executare silită” face bine să ilustreze evoluția gestionării proprietăților în dificultate și diferența majoră dintre cele două concepte. În timp ce, fără îndoială, au călcat pe același drum, diferența de distanță de-a lungul drumului este fiecare.

Să spunem că un proprietar de casă nu își mai permite să plătească un împrumut. Prima lună banca o lasă să alunece. În a doua lună, ei poștă scrisoarea. Al treilea ciocanul coboară – proprietatea a fost declarată credit neperformant. Pentru toate scopurile, împrumutul neperformant imobiliar este un împrumut imobiliar care a rămas neîndeplinit de plată sau este în pericol de neplată atunci când proprietarul casei nu mai poate efectua plăți. Cu unele excepții, trei luni este tot ceea ce are un proprietar pentru a preda aluatul înainte ca împrumutul său să fie declarat neperformant. Și condițiile economice actuale fiind așa cum sunt, creditele neperformante răsar ca ciupercile după ploaie. Societățile financiare specializate în împrumuturi neperformante vă vor ajuta la achiziționarea unui împrumut care se potrivește cel mai bine portofoliilor financiare individuale. Prin lichidarea activelor implicate, acestea pot oferi în mod realist o valoare bună. Dar nu un preț redus cu 50%. Nu cu reparații complementare la proprietate. Nu în vrac. Și cu siguranță nu fără tone de documente și taxe. Niciunul dintre lucrurile deținute de Banks Owned REO nu le poate și nu le va face pentru a continua vânzarea.

Proprietatea REO deținută de bancă, pe de altă parte, este următorul pas în cronologia proprietății în dificultate. Nicio plată pentru un împrumut imobiliar nu va avea ca rezultat, mai devreme sau mai târziu, „mersul pe scândură”, cu alte cuvinte temuta executare silită. Executarea silită aruncă fără ceremonie proprietăți în dificultate la masa de licitație. Proprietățile care nu pot fi scoase la licitație ajung ca proprietăți REO deținute de bancă. Cu economia actuală, băncile au un adevărat tsunami de proprietăți imobiliare care le iese în cale. Luptându-se cu sălbăticie pentru a recâștiga măcar niște bani și a șterge cărțile, băncile vând proprietăți REO deținute de bănci, cum ar fi roșii, pe piața locală, cu reducere, garanțiile și alte cheltuieli pe casă eliminate.

Deși ambele sunt opțiuni viabile pentru un investitor imobiliar, toată lumea vrea să cumpere acolo unde o afacere este mai bună. Și în domeniul imobiliar, la prețuri accesibile, în vrac, din belșug și flexibile REO deținute de bancă este mult mai bună decât un împrumut uneori, costisitor și neperformant.

Și cine nu ar merge pentru o afacere care va aduce profit maxim la o investiție minimă, rapid.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments