vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiGhid de împrumuturi pentru afaceri noi pentru proprietarii de afaceri mici și...

Ghid de împrumuturi pentru afaceri noi pentru proprietarii de afaceri mici și antreprenori

Nu este cel mai ușor lucru din lume pentru o nouă afacere să obțină banii de care are nevoie pentru a ajuta la început. Noile împrumuturi pentru afaceri pot fi dificil de obținut, cu excepția cazului în care aveți un credit excelent și un plan bun. Dacă puteți obține aprobarea, veți obține veniturile de care aveți nevoie pentru lucruri precum capital de lucru, echipamente, consumabile, mașini, inventar, publicitate sau poate chiar construcții imobiliare sau închiriere de clădiri comerciale.

Un lucru pe care mulți creditori se așteaptă să-l faceți este să vă determinați capitalul personal. Cât vei putea aduce la masă? Instituțiile de creditare tind să solicite să puteți aduce 20% – 40% din suma totală a împrumutului pe care o solicitați.

În secolul 21, există mult mai multe opțiuni disponibile pentru start-up-uri decât împrumutul tradițional de la o bancă. Cu toate acestea, înainte de a aplica pentru orice tip de finanțare, trebuie să dovediți că compania dvs. se califică drept o afacere mică. Întreprinderile mici sunt de obicei măsurate prin factori precum numărul de angajați, numărul de ani (sub 2) de funcționare, numărul de angajați, veniturile generate, tipurile de active și valoarea acestora, veniturile și așa mai departe. Majoritatea instituțiilor tradiționale de creditare vă cer să puneți o garanție și o garanție pe care o veți rambursa.

Scorul dvs. de credit și împrumuturile pentru afaceri noi

Dacă scorul dvs. de credit personal este foarte mare, este posibil să doriți să căutați un card de credit pe care să îl utilizați pentru afacerea dvs. Este posibil ca linia de credit să nu fie suficientă pentru a acoperi tot ce aveți nevoie, dar este un început bun. Nu există nicio regulă care să spună că trebuie să obțineți toată finanțarea dintr-o singură sursă. Există o varietate de microîmprumuturi pentru care te-ai putea califica, cum ar fi cele oferite de SBA și alte organizații non-profit. Aceste tipuri de împrumuturi pentru afaceri noi pot fi utilizate pentru achiziționarea de inventar/rechizite, mobilier, capital de lucru etc.

În ceea ce privește opțiunile alternative de finanțare pentru start-up, cum ar fi granturile și finanțarea participativă, veți dori să vă concentrați mai mult pe modelul nostru de afaceri decât pe scorul dvs. de credit. Aceste tipuri de finanțare merită analizate dacă aveți un credit slab. Cu toate acestea, pentru a impresiona crowd-funders, organizațiile de granturi, investitorii îngeri etc…, va trebui să veniți cu un mesaj grozav și o campanie de marketing.

Odată ce obțineți împreună toate documentele, fișierele, înregistrările financiare, planul financiar etc., puteți începe să verificați noi împrumuturi de afaceri la US Business Funding. Această organizație are rate de aprobare de 95% și oferă termeni și opțiuni de plată flexibile.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments