vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiGăsirea împrumutului SBA potrivit pentru afacerea dvs

Găsirea împrumutului SBA potrivit pentru afacerea dvs

Fie că te gândești să începi o afacere, fie că conduci deja una, banii sunt mâna ta de salvare. Întreprinderile mici au finanțarea ca factor major în menținerea afacerilor lor pe linia de plutire și, uneori, obținerea de finanțare pentru același lucru se dovedește a fi cel mai benefic pentru ele. Administrația pentru Afaceri Mici, SBA, ajută la unirea lor pentru întreprinderile mici. Le oferă finanțarea de care au nevoie pentru a opera afacerile și chiar pentru a le dezvolta.

Aceasta este o agenție guvernamentală federală care a apărut pentru multe întreprinderi mici. În loc să împrumute banii direct întreprinderilor, stabilește și folosește linii directoare pentru împrumuturi prin parteneri precum uniunile de credit, instituțiile de microcreditare, băncile și organizațiile de dezvoltare comunitară. SBA elimină riscurile creditorilor prin garantarea rambursării părților din împrumuturile acordate. Poate fi numită o situație de câștig pentru toate părțile, deoarece oamenii de afaceri obțin finanțarea de care au nevoie, iar creditorii sunt asigurați că împrumuturile vor fi rambursate, făcând agenția foarte benefică. Împrumuturile oferă pur și simplu acces la capital la cele mai mici costuri, fără a fi necesară renunțarea la capitaluri proprii.

Programele de împrumut

Important de remarcat este că programele de împrumut SBA sunt structurate special pentru întreprinderile mici care nu au acces la alte tipuri de finanțare. Ca persoană de afaceri mici, ar trebui să fii familiarizat cu programele de împrumut, astfel încât să poți aplica pentru cel potrivit pentru afacerea ta.

7 (a) program de împrumut – Este programul principal menit să asiste startup-urile, precum și întreprinderile mici existente care au nevoie de finanțare. Împrumuturile sunt de bază și banii pot fi pentru scopuri generale de afaceri, cum ar fi echipamente, mașini, îmbunătățiri ale capitalului de lucru, mobilier și alte nevoi de afaceri. Practic, vă puteți ocupa de achizițiile de afaceri, consolidarea datoriilor negarantate într-un nou împrumut, achiziționarea de stocuri mari și extinderea afacerii.

Programul de împrumut CDC/504 – Acest program de împrumut în cadrul SBA oferă finanțare pe termen lung pentru achiziționarea de active mari. Activele pot include imobile comerciale, clădiri și terenuri sau chiar echipamente. Împrumuturile acoperă de obicei 40% din costul total al proiectului, creditorul participant acoperă 50%, iar împrumutatul plătește ultimele 10%. Împrumuturile din cadrul acestui program nu sunt niciodată folosite pentru stocuri sau capital.

Împrumuturi pentru dezastre – Afacerile pot fi afectate de dezastre și acest lucru poate fi devastator pentru orice afacere. SBA extinde împrumuturile pentru dezastre la întreprinderile care sunt afectate de dezastre care au fost declarate. Împrumuturile cu dobândă redusă sunt structurate pentru a ajuta la înlocuirea sau repararea mașinilor deteriorate, proprietăților personale, activelor comerciale, stocurilor și echipamentelor. Practic, veți reuși să vă readuceți pe picioare după ce dezastrul lovește la dobânzi foarte mici folosind acest program de împrumut.

Programul de microîmprumuturi – Programul de creditare oferă împrumuturi foarte mici întreprinderilor înființate, afacerilor în creștere sau celor nou înființate. De obicei, au creditori intermediari desemnați de către SBA, majoritatea fiind organizații nonprofit cu o anumită experiență în asistență tehnică și de creditare. Chiar dacă împrumuturile mici nu pot fi utilizate pentru plata datoriilor existente sau achiziții imobiliare, ele sunt totuși utile pentru achiziționarea de accesorii, echipamente, utilaje, consumabile și stocuri sau utilizate ca capital de lucru.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments