vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiDepunerea de faliment, împrumuturi de plată și oficiul poștal?

Depunerea de faliment, împrumuturi de plată și oficiul poștal?

În ultimii doi ani, mulți americani au fost îngropați sub un munte de datorii. Cei mai mulți oameni doresc să evite declararea falimentului cu orice preț, astfel încât să facă plăți minime și să arunce cutia pe drum. La un moment dat, este inevitabil ca depunerea falimentului să fie chiar după colț. De ce oamenii așteaptă atât de mult să depună dosarele, când în adâncul lor știu că nu există altă cale de ieșire? Dar acum există o alternativă la falimentul imediat din partea guvernului SUA. Aceștia sunt aceiași oameni care ne-au adus Affordable Healthcare, IRS, Serviciul Poștal al Statelor Unite, datorii masive și deficit din care este imposibil să ne scăpăm. Săptămâna trecută, a fost anunțat că guvernul federal va folosi oficiul poștal pentru împrumuturi pentru ziua de plată. Acum, nu trebuie să mergeți la unul dintre birourile locale de plată, ci doar merg la oficiul poștal local și vă semnează viața. Dacă mă întrebi pe mine, este o nebunie completă. Tot ceea ce atinge guvernul ajunge să beneficieze pe cei puțini care nu merită și să coste scump Main St., America. Grupul din spatele ideii crede că oficiul poștal cu probleme financiare va reuși să iasă din criză intrând în afacerea de rechin.

În cultura americană, planificarea a devenit o parte importantă a vieții noastre. Vedeți planificatori financiari la televizor vorbind despre pregătirea pentru viitor cu un 401(k) sau un IRA. Nu este nimic în neregulă cu planificarea, dar atunci când sunteți în datorii, singura planificare financiară pe care o persoană ar trebui să o ia în considerare este depunerea de faliment, nu obținerea de împrumuturi pentru ziua de plată pentru a se descurca. Acum, că guvernul intenționează să faciliteze ca oamenii să se îndatoreze mai departe în loc să nu se îndatorească, puteți arunca toată planificarea financiară la vânt. Majoritatea americanilor sunt optimiști și caută întotdeauna soluții pe termen scurt, mai degrabă decât cele care le provoacă durere și obiceiurile lor de cheltuieli. Acesta este un alt motiv pentru popularitatea împrumuturilor pentru ziua de plată, deoarece acestea oferă o soluție imediată și permit persoanei să arunce cu piciorul pe drum pentru încă o săptămână. Lucrul trist este că aceste împrumuturi de 300% ajung să ia întregul salariu al individului doar pentru a plăti dobânda la un moment dat. În acel moment, această persoană este aproape prea defectă pentru a depune chiar faliment. Vestea bună este că împrumuturile pentru ziua de plată sunt revocabile în faliment, astfel încât debitorul poate scăpa de ele dacă este necesar. Cel puțin asta este de acum. Nu m-ar surprinde să văd că guvernul schimbă reglementările privind împrumuturile pentru ziua de plată în ceva asemănător cu împrumuturile pentru studenți, unde este aproape imposibil să le descarci în caz de faliment.

Când cineva devine copleșit de datorii nesustenabile, în loc să folosească un consultant financiar pentru a vedea ce s-ar putea face, ar trebui să discute cu un avocat de faliment despre alte soluții de îndatorare. Depunerea falimentului la capitolul 7 va șterge toate datoriile negarantate, inclusiv împrumuturile pentru ziua de plată și va lăsa pe mulți oameni practic liberi de datorii. Aceasta este o planificare financiară destul de puternică, când se consideră că rezultatul durează doar aproximativ 4 până la 6 luni. Nu există niciun alt program în lume care să ofere astfel de rezultate. Aceste rezultate au un preț, deoarece majoritatea oamenilor știu că va avea o taxă grea asupra creditului cuiva. Dacă luați în considerare alternativele și știți deja că o persoană care depune faliment probabil că oricum nu are un credit foarte bun, începe să arate mult mai bine. Înainte de a lua orice fel de decizie cu privire la ce să facă, ar trebui să însumați toate facturile și să vă dați seama cât timp ar dura să le plătiți dacă nu mai încărcă astăzi. Dacă durează mai mult de cinci ani, persoana ar trebui să ia în considerare cu seriozitate posibilitatea ca o declarație de faliment să fie la colț.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments