vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiCum asigurați ofertele privind împrumuturile negarantate în favoarea dvs

Cum asigurați ofertele privind împrumuturile negarantate în favoarea dvs

Dezechilibrele financiare apar din ce în ce mai mult și există mai multe ocazii în care astfel de dezechilibre ar putea chiar provoca condițiile de viață existente ale oamenilor. Împrumuturile sunt opțiunea la care să te gândești, dar nu până când nu ai un fel de capital fix sau o garanție de plasat împotriva împrumutului. Acest lucru este valabil de obicei în cazul împrumuturilor garantate. Împrumutatul trebuie să dea dovadă de prudență, mai ales atunci când solicită împrumuturi garantate. Dacă împrumutatul se zguduiește de reverberațiile unui istoric de credit slab, șansele de aprobare a împrumutătorului doar scad.

Istoricul slab al creditelor este, cu minuțios, o categorie cu risc ridicat și aici brokerii devin neinteresați. Rambursarea este o afacere destul de riscantă aici și niciun broker sau chiar un creditor direct nu devine serios interesat.

Dar, acest lucru nu înseamnă că nu există nicio cale ușoară de creditare în numerar. Trebuie să aplicați în categoria de împrumut adecvată, care are exact relația cu situația dumneavoastră financiară. Finanțele negarantate de credit rău sunt foarte respectate în rândul brokerilor, precum și al creditorilor direcți. Creditul este plătit direct în contul înregistrat al împrumutatului, odată ce întreaga procesare a hârtiei este finalizată și o afacere este finalizată.

Împrumuturi negarantate și scrierea poveștii dvs. de succes

Istoricul prost de credit este de obicei rezultatul topirii economiei și, de multe ori, rezultă din deciziile proaste luate din partea unei persoane. Creditele care curg pe calea împrumuturilor negarantate funcționează ca un antidot pentru persoanele cu istoric de credit prost și chiar pentru cei care au o situație financiară teribilă. Dar, creditele nu sunt plătite pentru că vă arătați intenția de a vă împrumuta. Există peste 101 PUNCTE pe care un creditor ar dori să le discute cu dumneavoastră înainte de a permite creditului să curgă. Dar cele mai importante 3 puncte sunt:

Punctul #1

Criteriile de vârstă – Împrumutatul trebuie să aibă minimum 18 ani. Acest criteriu este stabilit de FCA pentru a se asigura că împrumutatul este suficient de matur pentru a utiliza creditul în mod judicios.

Punctul #2

Limita de împrumut – Împrumuturile negarantate sunt disponibile persoanelor fizice cu limite de credit cuprinse între £1000 și, respectiv, 7000 lire sterline. Durata de rambursare a creditului este, de asemenea, limitată la 3 ani. Limita finală este pusă de către creditor după ce a făcut judecata asupra mai multor factori relativi.

Punctul #3

Rata dobânzii – În general, rata dobânzii percepută de creditor este stabilită pe partea superioară. Elementul de logică se aplică aici. Atunci când nu există nicio garanție percepută împotriva împrumutului, creditorul are privilegiul de a oferi împrumuturi cu rate ale dobânzilor ridicate. Creditorul vede o dobândă ridicată drept garanție pentru rambursarea împrumuturilor în timp.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments