vineri, iunie 9, 2023
AcasăImprumuturiCredite pentru studenți și scoruri de credit

Credite pentru studenți și scoruri de credit

Discutând despre conturile de familie ca o modalitate de a construi credit, s-a menționat că persoanele care încep de la început vor avea de obicei împrumuturi pentru studenți ca prim cont de credit, cu excepția cazului în care obțin un împrumut auto sau carduri de credit legate de un membru al familiei cu istoric de credit. Împrumuturile pentru studenți sunt o zonă dificilă a istoriei creditului în rate, deoarece nu sunt privite atât de favorabil pe cât v-ați imagina.

S-ar putea să credeți că, dacă ați deschis conturi de împrumut pentru studenți, atunci când ați mers pentru prima dată la facultate, ar arăta un istoric al contului, dar, de fapt, numai atunci când începeți să faceți prima plată, împrumuturile pentru studenți vor fi considerate drept „istoric plăți de credit”. Cele mai multe împrumuturi pentru studenți sunt într-un statut amânat atâta timp cât ești la școală. Odată ce ați terminat școala, aveți la dispoziție una până la patru luni înainte ca companiile să înceapă să vă ceară să faceți plăți lunare care plătesc principalul și dobânda.

Cu toate acestea, atunci când aveți împrumuturi pentru studenți, aveți o „sumă datorată”. Această sumă datorată poate reduce de fapt scorurile dvs. de credit. Pe de o parte, credeți că efectuarea plăților ar trebui să vă sporească scorurile, dar apoi sunteți condamnat pentru că aveți o sumă mare datorată.

Deci, ce puteți face în mod rezonabil cu privire la datoria la împrumuturi pentru studenți? Vrei să plătești imediat?

Potrivit unor oameni precum Stephen Snyder și Robert Kiyosaki, dacă aveți datorii la împrumuturi pentru studenți, doriți să o lăsați drept ultimele elemente pe care le plătiți. Se reduce la o strategie IRS. Istoria acestei strategii a existat de când împrumuturile pentru studenți au devenit necesare pentru ca oamenii să meargă la facultate. În momentul în care IRS ți-a permis să folosești dobânda împrumutului pentru studenți plătită ca deducere, a apărut această strategie.

Cum functioneaza

  • În fiecare lună faceți o plată, plătiți dobândă și puțin către principalul dvs., atunci când plătiți nou pe cont.

  • Când depuneți taxe, vi se cere să introduceți suma în dobânda pentru împrumutul pentru studenți pe care ați plătit-o.

  • Suma plătită este o deducere.

  • În aceeași perioadă, plătiți o mică parte din „suma datorată”, reducând astfel suma totală a datoriei.

  • De asemenea, faceți plăți și, atâta timp cât acestea sunt la timp și suma totală lunară, vă ajutați scorurile.

  • Când ajungeți la un moment al împrumutului, în care abia dacă plătiți dobândă pentru sold, plătiți datoria.

rezumat

Creditele pentru studenți, când începeți să le scoateți pentru prima dată, apar în raportul dvs. de credit, dar fără niciun istoric de plată. Este doar un cont de rate deschis. Lipsa istoricului plăților nu vă ajută la scor și nici nu-l rănește. Pe de altă parte, rata de utilizare a datoriei vă va afecta puțin scorul. Din cauza faptului că ai această datorie, scorul tău este puțin mai mic decât dacă nu ai avea nicio datorie.

Dacă aceasta este singura datorie pe care o aveți, atunci este considerată și „datorie mică sau deloc”, ceea ce, de asemenea, nu ajută atunci când încercați să obțineți noi împrumuturi pentru a vă construi istoricul de credit.

Când vine momentul să faceți plăți către companiile de împrumut pentru studenți ca parte a acordului dvs. de rate, trebuie să fiți la timp și să plătiți suma lunară cerută. Dacă este posibil, plătiți mai mult decât suma lunară.

Plata dobânzii vă ajută să vă reduceți impozitele datorate. Doriți această deducere și istoricul plăților. Deducerea poate fi singurul lucru pe care îl aveți care vă ajută să obțineți o rambursare a impozitului. Istoricul plăților vă ajută, de asemenea, să vă creșteți scorul, pe măsură ce soldul scade.

Va veni un moment când veți plăti integral datoria. Faceți acest lucru atunci când deducerea impozitelor dvs. nu mai este semnificativă. Reducerea datoriilor datorate va ajuta, de asemenea, în acest moment. Motivul din spatele acestui punct cheie constă în celălalt credit pe care l-ați construit. Ar trebui să aveți 30 sau 40 de ani, cu un credit ipotecar, carduri de credit și alte credite care influențează mai mult capacitatea dvs. de a obține credit. Nu mai aveți nevoie de istoricul plăților din împrumuturile pentru studenți. De fapt, având în vedere cantitatea de datorie pe care ați putea-o avea în acest moment, doriți să reduceți „suma datorată” pe care o aveți în general.credit-Scores&id=9603621″>Source by Steven Millstein

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments