vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiCredite de decontare structurate

Credite de decontare structurate

Acordurile structurate sunt premii financiare făcute împotriva unei părți în beneficiul altei părți, în care părții beneficiare i se acordă o despăgubire pe cheltuiala celeilalte părți, de obicei în soluționarea unei cereri de despăgubire la locul de muncă, vătămare corporală sau deces din culpă. În loc să primească integral compensația la decontare, acestea prevăd ca premiul să fie plătit printr-o serie de plăți la intervale periodice convenite. Beneficiul perceput este că acest lucru reduce probabilitatea ca premiul să fie cheltuit neînțelept la scurt timp după primirea compensației. Acestea sunt considerate deosebit de adecvate pentru beneficiarii care pot avea lipsă de maturitate la momentul acordării premiului sau pot fi considerați în alt mod vulnerabili.

Un împrumut structurat de decontare este un acord prin care beneficiarul ia un împrumut folosind plățile structurate de decontare ca garanție pentru împrumut. În primă instanță și chiar dacă decontarea prevede o plată imediată, prima plată poate să nu fie primită decât la câteva luni de la data decontării, iar dacă beneficiarul are nevoie de fonduri rapid poate alege să obțină fonduri mai rapid printr-un împrumut, iar apoi rambursează împrumutul la primirea plății viitoare. În plus față de această formă de „împrumut intermediar”, pot exista situații în care, după o perioadă de timp după acordare, beneficiarul are o schimbare a circumstanțelor sau a priorităților și trebuie să acceseze bani pentru a finanța anumite evenimente de viață, cum ar fi achiziționarea unei locuințe sau un curs educațional, sau poate doar pentru a plăti datoria. În aceste circumstanțe, beneficiarul ar putea alege să contracteze un împrumut cu sumă forfetară ca mijloc de a elibera fonduri și apoi să aranjeze ca împrumutul să fie rambursat din plățile periodice viitoare. Un împrumut ar trebui să fie diferențiat de vânzarea dreptului la plăți în mod direct. Aceasta este o opțiune disponibilă și beneficiarilor decontărilor structurate, cu toate acestea, există o diferență subtilă.

Înainte de a lua un împrumut, beneficiarul este sfătuit să ia în considerare dacă acest curs de acțiune este cu adevărat în interesul său. Este recomandabil ca beneficiarul să fie sincer cu ei înșiși și să întrebe dacă situația financiară pe care încearcă să o atenueze a fost creată de abilitățile slabe de gestionare a banilor. Dacă acesta este cazul, primirea unei sume forfetare mari de bani ușor de cheltuit ar putea înrăutăți situația, deoarece ar putea doar să susțină un ciclu de luare a deciziilor proaste, fără a forța beneficiarul să abordeze problemele subiacente. În orice caz, este recomandabil să obțineți consiliere financiară profesionistă înainte de a continua.Source by Steven Paul Bolton

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments