miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiCompaniile de creditare pentru afaceri o prezentare generală a SBA, a creditorilor...

Companiile de creditare pentru afaceri o prezentare generală a SBA, a creditorilor online și a altor opțiuni

Există soluții de finanțare pentru toate tipurile de afaceri, deși companiile mai consacrate și cu o bună stare financiară au cele mai multe opțiuni. Companiile de creditare pentru afaceri variază de la organizații asociate SBA la „investitori îngeri”. Cele mai comune tipuri de creditori sunt, evident, băncile tradiționale, dar s-ar putea să nu fie opțiunea potrivită pentru tine.

Dacă compania ta abia începe, va trebui să te uiți la împrumuturi pentru start-up, precum și la soluții de crowdsurfing (dacă poți veni cu o campanie virală bună). Există, de asemenea, creditori pe internet care caută mereu noi afaceri cu idei bune și inovatoare.

Împrumuturile SBA nu sunt pentru toată lumea, dar poate doriți să le luați în considerare dacă credeți că vă veți putea califica. Nu este adevărat că guvernul le dă drept împrumuturi pentru start-up. Este adevărat, totuși, că au termeni, standarde și câțiva alți factori diferiți care îi deosebesc de împrumuturile tradiționale de afaceri.

Rețineți că Administrația pentru Afaceri Mici nu oferă de fapt bani în sine – are un meniu de oferte prin intermediul firmelor cu care colaborează. Indiferent dacă căutați fonduri care să vă ajute să începeți o afacere mică, să vă recuperați după dezastru sau în scopuri de extindere, ar putea exista o opțiune pentru dvs. prin intermediul SBA.

Companii de creditare pentru afaceri online

Există companii care ar prefera să treacă prin ofertele de finanțare online – în special cele care nu sunt la fel de stricte cu cerințele lor. De exemplu, majoritatea creditorilor vă vor verifica istoricul de credit personal și de afaceri pentru a vă evalua valoarea riscului de creditare. Dacă nu aveți un istoric de credit bun și puternic, va trebui să începeți să vă curățați datorii și să obțineți servicii de reparare a creditelor pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți scorul cât mai repede posibil.

Indiferent de companiile de creditare pentru afaceri pe care le luați în considerare, va trebui să aveți un plan de afaceri solid. Acest plan ar trebui să includă obiective detaliate pe termen scurt și pe termen de împrumut. Dacă aveți un consilier financiar sau un contabil public autorizat, cereți-i să revizuiască planul pentru a vă anunța dacă este fezabil din punct de vedere financiar și dacă totul arată bine.

Luați în considerare și ciclul fluxului de numerar și cheltuielile dvs. Ciclul fluxului de numerar include plăți și fluxul de numerar – atât la intrare, cât și la ieșire. Cheltuielile se referă în mod evident la suma de bani de care aveți nevoie în prezent și de care veți avea nevoie în viitor pentru a vă îndeplini obiectivele financiare.

Indiferent de ce fel de afacere aveți și de ce fel de finanțare căutați, nu treceți cu vederea companiile de creditare pentru afaceri, cum ar fi US Business Funding. Această organizație oferă finanțare pentru echipamente, capital de lucru, împrumuturi pentru întreprinderi mici și multe altele. Puteți obține cu ușurință o ofertă gratuită și (eventual) o aprobare de 60 de secunde.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments