vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturiCeasul datoriilor din împrumuturile studențești scapă la 1,57 trilioane de dolari în...

Ceasul datoriilor din împrumuturile studențești scapă la 1,57 trilioane de dolari în ziua alegerilor din 2016

Balonul academic este gata să izbucnească, în timp ce academicienii, în înțelepciunea lor infinită, ne spun că știu cel mai bine cum să ne conducă societatea și civilizația – nu vi se pare ciudat? Se pare că nu și-au pus în ordine propria casă și, totuși, doresc ca întreaga noastră țară să funcționeze ca un campus uriaș de colegiu – într-adevăr interesant. Acești academicieni vor să ne spună cum să votăm, să redistribuim bogăția și cum să gândim – ei bine, cred că ziua lor de socoteală este chiar după colț – și mă tem că ceea ce va urma nu va fi frumos. Nu, nu vreau să fiu cel care să spună; „Ți-am zis eu.” Cu siguranță, există și alții cu mai mulți urmăritori pe rețelele sociale care văd realitatea situației pentru a răspândi acea palmă în față când va veni momentul. Bine, hai să vorbim, da?

40% din împrumuturile pentru studenți sunt în stare de nerambursare tehnică (90 de zile în spate fără un alt acord pentru a recupera din urmă plăți). Adică 583 de miliarde de dolari în împrumuturi neîndeplinite de nerambursare pe care s-ar putea să nu vedem niciodată plata. Credeți-mă când vă spun că balonul de împrumut al colegiului a izbucnit și este o criză extremă. De ce este permis acest lucru să continue? Ei bine, dacă se oprește, va prăbuși mediul academic, va deveni o problemă uriașă pentru guvernul nostru federal, va adăuga peste 1/2 trilion la datoria noastră națională de 20 de trilioane de dolari și va provoca neliniștea milenialilor pe care democrații i-au promis „Colegiu liber pentru toți”. „ în timpul alegerilor prezidențiale din 2016.

Totuși, până la încheierea alegerilor, datoria din împrumutul pentru studenți va fi de 1,57 trilioane de dolari, chiar dacă cifrele oficiale susțin că este de doar 1,2 trilioane, ceea ce era de fapt cifra înainte de începerea anului universitar 2015.

Dacă nu vedeți enormitatea problemei, să vorbim despre industria auto chiar acum. Se pare că numărul de împrumuturi auto „Subprime” este la un alt maxim istoric de 4,5% – Subprime, adică împrumuturi acordate celor fără dovada capacității de plată sau ratinguri de credit marginale, poate provenind de la debitori cu un nivel socioeconomic scăzut. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru, industria auto s-a prăbușit și a avut nevoie de un mare ajutor, iar acum ajungem la aceleași cifre – și ne dăm seama că este doar 4,5%, nu 40-50% ca problema împrumuturilor pentru studenți.

Încă speriat? Ei bine, astăzi este Halloween 2016 și eu sunt, și nu, nu vor fi vrăjitoare bune care să zboare cu măturile lor pentru a câștiga următoarele alegeri pentru a folosi hocus pocus pentru a face această problemă să dispară – într-adevăr, ambii candidați la președinție sunt probabil să vadă problema împrumuturilor auto să se înrăutățească, precum și problema datoriilor pentru împrumuturile pentru studenți – ca să nu mai vorbim de piața noastră de valori care depășește maximele istorice cu ratele PE și recordurile majore ale indicilor bursieri.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments