miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiAsigurarea creditelor pentru locuințe VA cu credit rău: sfaturi pentru aprobare și...

Asigurarea creditelor pentru locuințe VA cu credit rău: sfaturi pentru aprobare și calificare

Pentru foștii membri ai armatei, provocarea de a se adapta la viața civilă poate fi destul de acută. Este un lucru obișnuit să-i vezi pe cei care au plecat din armată, fie pentru că s-a încheiat turneul, au suferit invaliditate, fie că un simplu a decis să se pensioneze, să se lupte. Dar, atunci când cumpărați o casă, disponibilitatea împrumuturilor pentru locuințe VA cu credit rău înseamnă că există o opțiune de finanțare disponibilă pentru aceștia.

Armata deține un loc special în industria de creditare, cu o varietate de stimulente oferite membrilor actuali și foștilor care caută fonduri de împrumut din orice motiv. Dar obținerea aprobării ipotecare de la VA depinde de mai mult decât de simpla calitate de membru.

Deci, care sunt criteriile necesare pentru a obține aprobarea unui împrumut pentru locuință VA? Ce se poate face pentru a vă crește șansele și de unde pot fi asigurate? Iată câțiva factori care abordează aceste întrebări.

Calificare pentru finanțare VA

Cei care se califică pentru finanțare de la VA sunt foști membri ai armatei. Dar asta nu înseamnă că orice fost membru va primi undă verde. Asigurarea unui împrumut la domiciliu VA cu un credit prost se reduce la îndeplinirea a 3 condiții cheie.

Deoarece cei care caută aprobarea ipotecii de la VA au adesea venituri care nu sunt legate de armată, există toate șansele să fi suferit niște experiențe financiare proaste. VA vrea să se asigure că nu suportă un risc financiar major.

În consecință, solicitanții nu pot fi neîndepliniți de obligații pentru un împrumut în anul precedent, nu pot avea faliment în dosar în ultimii 2 ani și trebuie să aibă dovada existenței unui loc de muncă remunerat. Odată ce aceste criterii sunt îndeplinite, atunci un împrumut pentru locuințe VA este pe cărți.

Alte considerații

Definiția foștilor militari nu este atât de clară pe cât ar părea, cei care nu pot servi din cauza dizabilității fiind incluși în grup – cel puțin de către VA. Ca urmare, persoanele cu handicap sau care primesc beneficii în prezent pot solicita un împrumut pentru locuință VA cu credit prost.

La fel ca în cazul oricărui alt împrumut, luarea de măsuri pentru a vă îmbunătăți scorurile de credit (chiar și marginal) poate face o diferență uriașă în șansele de a obține aprobarea ipotecii de la VA. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să ștergeți unele datorii existente sau cel puțin să fiți la curent cu cardul de credit și alte facturi. S-ar putea să merite să iei niște mici împrumuturi personale pentru a face față datoriilor individuale.

Avantajul atunci când căutați un împrumut pentru locuință VA este că, cu fiecare datorie care este plătită, scorul de credit crește și raportul datorie-venit este îmbunătățit. Raportul este factorul cheie în orice cerere de împrumut. Obțineți acest lucru corect și aprobarea este aproape garantată.

De unde să obțineți un împrumut pentru casă VA

În ciuda titlului produsului de împrumut, un împrumut pentru locuință VA nu este de fapt acordat de VA. Ei oferă doar sprijinul solicitantului, în timp ce furnizorul de credite ipotecare oferă de fapt finanțarea. Din acest motiv, este necesar să găsiți un creditor online potrivit pentru a obține cele mai bune condiții posibile.

Cu toate acestea, faptul că VA este dispus să sponsorizeze solicitantul înseamnă că condițiile garantate pot fi foarte bune, nu în ultimul rând pentru că ratele dobânzilor sunt mai mici. Dar obținerea unui împrumut pentru locuință VA cu credit prost înseamnă, de obicei, că nu este nevoie de avans, iar VA garantează și 25% din credit ipotecar.

Cu un nivel redus de risc, creditorii sunt bucuroși să acorde ipoteca. Totuși, căutați furnizori de împrumuturi pentru locuințe certificați VA. Aceștia sunt parteneri de încredere VA, reducând riscul de a fi profitați și oferind o probabilitate mai mare de aprobare a ipotecii din partea VA.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments