miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăImprumuturiAflați elementele de bază ale unui împrumut negarantat - Este cea mai...

Aflați elementele de bază ale unui împrumut negarantat – Este cea mai bună alegere?

Împrumuturile personale negarantate permit unei persoane să împrumute bani din orice motiv pentru care are nevoie. Aceasta include afaceri noi sau chiar lucruri de ultimă generație, cum ar fi jet ski-uri sau o mașină nouă. Odată ce cineva a decis să obțină un împrumut personal negarantat, ar trebui să își exploreze cu siguranță opțiunile.

În primul rând, ar trebui să înțelegem ce înseamnă atunci când un împrumut nu este garantat. Aceasta înseamnă că nu există garanții necesare pentru a obține împrumutul. Dacă se înrăutățește și împrumutul nu este rambursat, atunci este mai puțin riscant, deoarece nicio proprietate nu va fi pierdută sau deținută până când împrumutul nu este plătit. Acest lucru este mai confortabil pentru majoritatea, deoarece nu există consecințe imediate care să le permită să se recupereze.

Majoritatea riscului revine creditorului cu un împrumut personal negarantat. Dacă împrumutul merge spre sud, nu au nimic de vândut pentru a recupera suma. Ei vor urmări, fără îndoială, fondurile și chiar vor lua măsuri legale împotriva împrumutatului, cum ar fi poprirea salariilor. Datorită nivelului ridicat de risc, debitorii ar trebui să se aștepte la dobânzi mai mari. În plus, acceptarea împrumutului depinde oarecum de credit. Creditul bun înseamnă dobândă mai mică, iar creditul rău poate produce fie o dobândă mai mare, fie chiar un cosemnatar.

Iată care sunt tipurile de bază de împrumuturi personale negarantate:

împrumuturi de semnătură – acestea sunt cea mai simplă variantă a unui împrumut negarantat. Acestea sunt garantate doar de către debitorii care promit să plătească. Ele pot fi obținute la casele de credit și bănci, iar banii pot fi folosiți pentru orice. Faptul că sunt împrumuturi în rate înseamnă că sunt împrumutate și rambursate în plăți fixe, lunare.

Și mai bine, un împrumut cu semnătură poate ajuta o persoană să-și construiască credit și să obțină rate și mai bune în viitor. Deci, este de departe cel mai bun împrumut personal negarantat de pe piață.

Carduri de credit – o alta metoda populara pentru un imprumut personal negarantat este obtinerea de carduri de credit. Un pic mai riscant, ei încă oferă împrumutatului un fond de bani pe care să îl folosească după cum dorește, fără întrebări. Va fi atribuită o limită de credit, iar împrumutatul poate percepe cât dorește și o poate plăti lunar.

Singurul dezavantaj al cardurilor de credit este că acestea fluctuează în măsura în care rata dobânzii, unele având o rată inițială scăzută ca introducere și apoi crește după o perioadă de timp. Este mai ușor să cheltuiți cu carduri de credit, deoarece glisarea lor pentru achiziții este foarte ușor. Ofertele există online și prin poștă.

Împrumuturi P2P sau Peer – Luați în considerare un împrumut P2P ca o formă de împrumut personal negarantat. Practic, este un împrumut de la o persoană fizică și nu de la o bancă sau alt creditor tradițional. Aceste împrumuturi sunt disponibile online, pe anumite site-uri web și există șansa ca nimeni să nu ridice efectiv împrumutul, dar merită încercat. Sunt împrumuturi în rate cu o rată fixă ​​și se uită la credit.

Împrumuturi pentru studenți – Împrumuturile pentru studenți sunt împrumuturi personale negarantate făcute doar pentru finanțarea educației. Sunt o alegere bună, deoarece au funcții care nu sunt ușor disponibile prin alte mijloace. Ele oferă rambursare flexibilă, perioade de grație și multe altele. Unii nici măcar nu se preocupă de scorul de credit, le pasă doar dacă împrumutatul este student.

Aceste împrumuturi sunt disponibile prin intermediul biroului de ajutor financiar al instituției la care se participă. Profesioniștii de acolo îl vor ajuta pe student prin procesul de aplicare și îi vor explica toate dezavantajele.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments