vineri, iunie 2, 2023
AcasăImprumuturi6 sfaturi pentru împrumuturi pentru locuințe înainte de a aplica

6 sfaturi pentru împrumuturi pentru locuințe înainte de a aplica

Aplicarea pentru împrumuturi pentru locuințe ar putea fi îngrozitoare, mai ales în cazul în care sunteți un cumpărător de locuință pentru prima dată. Există o cantitate considerabilă de material tipărit și pregătire indulgentă inclusă. Totuși, în același timp, este justificată indiferent de efortul tău. Acest asistent contractual de anvergură vă va ghida pe calea spre asigurarea finanțării pentru casa dvs. și vă va face să simți că aplicarea pentru un împrumut pentru locuință nu este atât de oribil, luând în considerare toate lucrurile.

1. Știți despre ei Creditor sau Broker?

Există două abordări pentru a solicita un împrumut pentru locuință. Pentru început, puteți gestiona simplu un specialist în împrumuturi sau o organizație de împrumuturi pentru locuințe. În al doilea rând, vă puteți procura un reprezentant pentru împrumuturi pentru locuințe care vă va ajuta să priviți o gamă largă de cămătari. Majoritatea cumpărătorilor de case consideră că este mai puțin solicitant și mai puțin costisitor să alegi un specialist în împrumuturi, fără asistență din partea străinului. În plus, cu un obiectiv final specific de a localiza un agent echipat și solid, ar trebui să faci o cercetare cu adevărat decentă și să obții referințe. Acesta este motivul pentru care multor oameni le place să rămână simplu și să gestioneze ei înșiși o bancă. În câteva circumstanțe, oricum ar fi, comercianții pot lucra cu adevărat pentru a vă sprijini. De exemplu, dacă înregistrarea dvs. de rambursare a împrumutului nu este deloc bună, un dealer experimentat ar putea fi extrem de util în cumpărături și aranjarea celui mai ideal aranjament.

2. Cunoașteți tarifele adevărate

Rata mediatizată smulge adesea considerația debitorilor, dar chiar nu este cea de care împrumutații ar trebui să se bazeze. AAPR sau „rata autentică” este un ghid mult mai bun, deoarece verifică fiecare dintre cheltuielile și taxele care vor avea loc pe durata împrumutului dumneavoastră. În ciuda faptului că AAPR este cu o treaptă în sus față de rata mediatizată, este încă doar un dispozitiv cantitativ. Odată ce ați ales câteva împrumuturi având în vedere AAPR-urile lor, în prezent va trebui să investigați diferitele elemente ale acestora. Unele grupuri de reflecție din întreaga lume, de exemplu, CANNEX și AIMS Home Loans, vă pot dota cu câteva date înțelepte despre creditele ipotecare și vă pot ajuta să vă limitați mai repede alegerile.

3. Aflați detalii despre împrumuturi și termenii

Când căutați un împrumut pentru locuință și citiți diferiți termeni și condiții pentru împrumutul pentru locuințe, veți trece peste cuvinte legate de bani pe care cel mai probabil nu le veți descoperi în altă parte. Este esențial pentru dvs. să înțelegeți acești termeni de împrumut pentru locuințe, cu scopul de a obține cel mai ideal aranjament. Adevărul să fie spus, numeroase fundații și firme de terenuri legate de bani oferă ateliere gratuite de cumpărare de case, care vă pot ajuta să înțelegeți ce discută indivizii în afacerile cu terenuri. Iată câțiva condiții fundamentale ale împrumutului pentru locuințe pe care ar trebui să-i cunoașteți:

APRILIE – Rata anuală, estimată să reflecte costul anual de achiziție. Este altfel numită „rată promovată” sau „rată caracteristică”, ceea ce ar trebui să facă mai puțin solicitant pentru debitori să se gândească la cămătari și alternative de împrumut.

Costuri de închidere – Costurile de închidere includ „costurile de închidere care nu se repetă” și „lucruri preplătite”. Cheltuielile de închidere care nu se repetă sunt orice lucruri care trebuie plătite o singură dată ca urmare a achiziționării proprietății sau a obținerii unui împrumut. Lucrurile preplătite sunt lucruri care se repetă după un timp, de exemplu, taxele de proprietate și protecția deținătorilor de credite ipotecare. În mod normal, un cămătar ar trebui să evalueze atât măsura costurilor de închidere nerepetată, cât și a lucrurilor plătite în avans, apoi să le emită împrumutatului în termen de trei zile de la acceptarea cererii de împrumut pentru locuință.

Colateral – O asigurare este lucrul pe care îl utilizați pentru a garanta un împrumut sau pentru a asigura rambursarea unui împrumut. Într-un împrumut pentru locuință, proprietatea este garanția. Împrumutatul își va pierde proprietatea dacă împrumutul nu este rambursat prin asentimentele împrumutului pentru locuință.

4. Verificați-vă creditul

Când aplicați pentru un împrumut pentru locuință, întregul vostru dosar de consumator va fi investigat de viitorul dvs. cămătar. Evaluările FICO mai mari de 620 au un risc decent de a fi confirmate pentru un împrumut pentru locuință cu un cost de finanțare decent. În cazul în care scorul dvs. este sub 600, în orice caz, cererea dvs. poate fi respinsă sau puteți fi confirmat la o taxă de împrumut mult mai mare. Indiferent dacă aveți o evaluare financiară decentă sau teribilă, ceea ce ar trebui să faceți este să vă verificați raportul de credit înainte să o facă banca. Puteți obține raportul dvs. de credit de la Equifax, Experian și Trans Union. În cazul în care există greșeli, încercați să contactați aceste trei organizații și să le clarificați. Această procedură poate dura mult timp, așa că ar trebui să faceți ceva timp înainte de a solicita un împrumut pentru locuință. Achitarea angajamentelor bugetare, de exemplu, obligația Visa și împrumuturile auto, înainte de a aplica pentru un împrumut pentru locuință este, de asemenea, un gând extraordinar.

5. Nu vă fie teamă de scorul dvs. de credit rău

Indiferent de posibilitatea ca ai un dosar financiar groaznic, ar trebui, în orice caz, să te uiți în jur pentru cel mai bun aranjament. Nu vă așteptați pur și simplu că alegerea voastră singură este un împrumut cu taxă. În cazul în care problemele dvs. de credit au fost create de circumstanțe inevitabile, de exemplu, o boală sau o scurtă pierdere a salariului, dezvăluiți situația dumneavoastră specialistului sau intermediarului în împrumuturi. Întrebați câteva bănci ce trebuie să faceți ținând cont de obiectivul final de a obține cel mai mic cost imaginabil.

6. Verificați și clarificați toate lucrurile

O scrisoare de pre-girare este extrem de utilă, dar nu atât de așteptată pe cât ați putea crede. Când localizați o casă pe care doriți să o achiziționați și oferta dvs. a fost aprobată, va trebui să faceți o inversare către cămătar și să trimiteți arhive care confirmă datele dvs. monetare pentru a obține un împrumut. Beneficiile dvs. vor fi evaluate. Specialistul în împrumuturi va investiga istoricul dvs. de lucru. Ar trebui să aveți nu mai puțin de doi ani de istorie în afaceri în aceeași profesie. În cazul în care sunteți nou în domeniul muncii, educația avansată vă poate ajuta să obțineți aprobare. În cazul în care nu aveți o înregistrare suficientă ca consumator, puteți utiliza rate normale programate în mod regulat, de exemplu, închiriere, telefon sau TV prin satelit, pentru a demonstra specialistului în împrumuturi că sunteți un cumpărător de încredere.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments